Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині підбили підсумки вступної кампанії 2010

Рівненська область 11-жов, 2010, 09:329 Lobanovskiy 952
Про її успішність прозвітував сьогодні начальник управління освіти облдержадміністрації Іван Вєтров під час підсумкового засідання персонального штабу «Вступна кампанія 2010 року». Відтак, першокурсниками у цьому році стали понад 12 тисяч абітурієнтів, що на півтори тисячі більше ніж торік. Зокрема, до вищих навчальних закладів вступили майже 6700 колишніх учнів, а до навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації – 5318.
Цьогоріч, зазначив Іван Вєтров, на 3,3% побільшало державних місць у вишах краю, тож понад 5 тисяч новоспечених студентів навчаються за кошт бюджету. Лідерами за кількістю поданих заяв стали Рівненський державний гуманітарний університет та Національний університет водного господарства та природокористування. А найпопулярніші спеціальності серед цьогорічних вступників – економіка підприємства, фінанси, облік і аудит.
Серед складнощів вступної кампанії 2010 учасники засідання називали зміни у правилах прийому та термінах подачі документів. Проте, як зауважив заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов, серйозних та системних проблем не було, а ті, які виникали, освітяни оперативно вирішували.

Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору