Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині викрали авто із вісьмома тоннами медикаментів

Рівненська область 11-жов, 2010, 09:419 Lobanovskiy 979
Тривожною виявилася ніч у працівників автозаправної станції у с.Дубрівка Дубенського району. Невідомі особи близько третьої години викрали автомобіль «DAF FT 95-380» з причепом, припаркований поблизу АЗС. Про цей випадок оператор автозаправної станції Світлана одразу повідомила чергову частину Дубенського міськвідділу міліції.
Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група встановила, що за кермом автомобіля однієї із львівських фармацевтичних фірм перебував 52-річний Ярослав. Він перевозив вісім тонн медичних препаратів тваринного походження та ліків проти алергічних та респіраторних захворювань зі Львова до столиці, які реалізовуються в аптеках України.
– На автодорозі Київ – Чоп, в с. Дубрівка, зловмисники зв’язали водія цього авто та залишили в кюветі обабіч дороги. Наразі водій дає свідчення. За цим фактом проводиться дослідча перевірка і відпрацьовуються різні версії, – прокоментував заступник начальника УМВС України в Рівненській області — начальник кримінальної міліції Микола Хватаймуха.
Після з’ясувань усіх подробиць та обставин цієї події працівники міліції визначаться, за якими фактами порушувати кримінальну справу. Адже питання, для чого зловмисникам знадобилися вантажне авто з причепом і така кількість лікарських засобів, залишається поки відкритим.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, в.о. начальника ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору