Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненських міліціонерів «зарахували» у студенти Острозької академії

Рівненська область 12-жов, 2010, 09:429 Lobanovskiy 1 009
Національний університет «Острозька академія» 8 жовтня штурмували міліціонери. Шістдесят працівників служби Державної автомобільної інспекції та блоку громадської безпеки Рівненщини прийшли у всеозброєнні у навчальний заклад. Щоправда тільки із зошитами та ручками, бо у них розпочався навчальний курс із опанування азів англійської мови.

Якими б голослівними та багатообіцяючими не були всілякі проекти, та головне — аби вони втілилися в життя. Як зазначив ректор НУ «Острозька академія» Ігор Пасічник, реалії життя налаштовують на те, що обіцяне сьогодні, не означає впровадження його насправді. І керівник навчального закладу приємно здивований, що начальник УМВС України в Рівненській області Олег Сало дотримується свого слова, коли сказати — значить зробити.
— Сьогодні ми розпочинаємо безпрецедентний проект, — констатував Ігор Пасічник. — Адже у нас здебільшого в Україні говорять дуже багато, дуже гарно, та в результаті — нічого не роблять. Мені приємно, що генерал Олег Сало — людина слова. Якщо відверто, розраховував на те, що ця процедура розтягнеться у часі, адже для нас це теж навантаження. Втім спрацювали відразу. Тож сподіваюся, що навчання буде корисним і вперше в Україні буде найуспішнішим.
Нагадаємо, що відповідно до підписаної на паритетних умовах угоди про співпрацю між НУ «Острозька академія» та УМВС України в Рівненській області, з метою всебічної підготовки до Євро-2012 , працівники органів внутрішніх справ Рівненщини вивчатимуть англійську мову на базі вищого навчального закладу.
Як зазначив начальник УМВС України в Рівненській області Олег Сало, оцінки, які виставлятимуть досвідчені та висококваліфіковані працівники «Острозької академії» враховуватимуть до результатів роботи того чи іншого працівника органів внутрішніх справ загалом.
— Я всім бажаю успіху та вітаю із початком навчань, — зазначив Олег Сало. — Гадаю, що наші працівники під час Євро-2012 гідно презентуватимуть Україну серед країн Європи.
До присутніх на першому відкритому уроці звернулася і декан романо- германських мов НУ «Острозька академія» Світлана Новоселецька, щоправда вже на англійській мові. Декому ця іноземна мова була знайома, а дехто чув лише поодинокі слова. Втім для рівненських міліціонерів викладачі Острозької академії розробили спеціальну програму, за якою можна досягти бажаних результатів за відносно короткий термін.
— Я рада, що у числі наших студентів — працівники органів внутрішніх справ. І, якщо вони мають бажання, то англійську ми зможемо разом опанувати навіть за такий невеличкий проміжок часу, — додала Світлана Новоселецька.
Працівники органів внутрішніх справ Рівненщини вивчатимуть англійську раз на тиждень упродовж року навчального року. Після закінчення курсів, вони складатимуть іспит.
А от під час першого установчого заняття, вони пройшли невеличкі тестові завдання, які підтверджують їх рівень знань англійської та відповідно до них розподілилися за групами.
Тож хочеться побажати новоспеченим студентам успіхів у навчанні та творчого натхнення!


Світлана КАРАЧУН, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору