Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині засуджено організовану злочинну групу, яка займалась торгівлею наркотиками

Рівненська область 13-жов, 2010, 08:539 Lobanovskiy 969
Кузнецовський міський суд Рівненської області виніс вирок у кримінальній справі, порушеній СБУ стосовно чотирьох українців, причетних до незаконної торгівлі наркотичними речовинами.
Впродовж 2009 року житель Кузнецовська створив наркоугрупування, до якого увійшли 3 місцеві жителі. Встановлено, що зловмисники купували у м. Ківерці психотропні речовини (амфетамін, метамфетамін) та перепродували в Інтернет-кафе, магазинах свого міста та у власних оселях.
Співробітники СБУ затримали правопорушників при спробі реалізувати наркотичні засоби. У ході обшуків помешкань членів угрупування вилучено підготовані до продажу каннабіс та амфетамін.
Суд визнав організатора злочинного угруповання винним за ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 306, ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів в особливо великих розмірах, вчинені організованою групою, а також використання коштів, здобутих від незаконного обігу наркотичних засобів, з метою продовження незаконного обігу наркотичних засобів) та призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 6 років та 1 місяць. Для зловмисника це вже п’ята судимість: до цього він був засуджений, зокрема, за умисне легке тілесне ушкодження, розбій, грабіж та операції з наркотичними засобами (психотропними речовинами) без мети збуту.
Ще двох спільників суд засудив до 2 років 6 місяців позбавлення волі. Четвертий зловмисник відбуватиме покарання строком 1 рік 7 місяців.


Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору