Рівне:

Створення та просування сайтів

Оновлений басейн

Останні новини 14-жов, 2010, 19:559 prov 955
Всі бажаючі мали змогу на власні очі побачити реконструкцію, яку завершили у колишньому басейні «Авангард». А подивитися було на що. Насамперед, повністю замінили систему очистки води, відмовившись від хлорування, відремонтували сам павільйон.
Анатолій Дем’янчук, ректор МЕГУ:
— Плавальний басейн «Авангард» не працював більше 11 років. Це був об’єкт, який орендували підприємства, де вирощували шампіньйони, де були склади для різних напоїв. Словом, він був перетворений, як багато споруд у місті, на допоміжні споруди для бізнесових заходів. Ми взяли його у плачевному стані. Тут не було нічого, крім назви, що це — басейн. Тепер ми горді тим, що маємо такий комплекс у своїй власності для студентів МЕГУ. Він функціонує вже п’ять років. Сьогодні сюди вкладені значні кошти: замінена вся система опалювання, очистки води. Зроблений сучасний фітнес-центр, тренажерний зал тощо. Ми влаштували день відкритих дверей, щоб всі бажаючі могли відвідати всі спортивні, гімнастичні, тренажерні зали, масажні кабінети, басейн, щоб могли впевнитися, що кращого проведення дозвілля, ніж в цьому спорткомплексі, немає.
Найбільше гордості у господарів викликає тренажерний зал, який може дати фору будь-якому фітнес-клубу Рівного. Тут поставлені професійні тренажери — останнє обладнання відомої у світі фірми, система бігових доріжок, також одна з найкращих.
Відкриття басейну після літніх канікул супроводжувалося виступами художніх колективів та вітаннями посадовців.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору