Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині під час пожежі бійці МНС евакуювали малюка та 4-х дорослих

Волинська область 18-жов, 2010, 09:069 Lobanovskiy 739
15 жовтня близько 13:00 у місті Володимир-Волинський Волинської області на першому поверсі п’ятиповерхівки на вулиці Ковельській, 100 сталася пожежа. Перший дзвінок про лихо від мешканців будинку до служби «101» надійшов о 13:09, які повідомили, що залишились відрізаними від шляхів евакуації густим димом на сходовій клітині.

До місця події негайно виїхали одразу два чергові відділення СДПЧ-7 міста, котрі уже через 6 хвилин приступили до боротьби з лихом. Ланка газодимозахисників на чолі з начальником варти Олександром Тищуком рушила всередину будинку для проведення розвідки на предмет наявності у квартирах постраждалих від продуктів горіння.

В одній із квартир на 4-у поверсі перебувала жінка з півторарічною дитиною. Пожежний СДПЧ-7 молодший сержант служби цивільного захисту Олександр Богацький взяв дитину на руки і закутав ковдрою. Її матері рятувальник наказав іти поряд і, користуючись втрьох по черзі маскою від ізолюючого апарату на стисненому повітрі, безпечно врятував цих мешканців із задимленого середовища.

Відключивши електропостачання та відчинивши вікна на сходовій клітині будинку, одночасно проводилось і гасіння осередку пожежі, що знаходився в сміттєкамері загального користування. Приборкати горіння вдалось за півгодини, застосувавши для цього наявне обладнання на двох пожежних автомобілях.

Всього під час пожежі рятувальники МНС евакуювали чотирьох дорослих мешканців та дитину, запобігши тим самим отруєнню людей продуктами горіння.

Центр пропаганди ГУ МНС у Волинській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору