Рівне:

Створення та просування сайтів

На чолі турнірної таблиці

Спорт 18-жов, 2010, 12:459 Lobanovskiy 899
У чемпіонаті України з футзалу у вищій лізі настала перерва. Доволі вдало та потужно провів першу частину змагань МФК „Кардинал-Рівне”. У черговому турі чемпіонату оновлений рівненський колектив на останній хвилині вирвав перемогу в Луганську, де здолав місцеву команду “ЛТК” — 4:3 (2:3).

На чолі турнірної таблиці


Матч видався напрочуд впертим та бойовим. Двічі попереду були гості. Проте на перерву підопічні Юрія Баховського пішли поступаючи один м’яч. Лише на сімнадцятій хвилині другого тайму рівняни спромоглися зрівняти рахунок. А фінальну крапку поставив Михайло Волянюк на останній хвилині. Вирішальні м’ячі МФК „Кардинал-Рівне” забивав, граючи без воротаря, з п’ятим польовим гравцем. Вкотре в нинішньому сезоні підопічні Юрія Баховського проявляють бійцівські якості і переломлюють хід матчу.
Серед гостей тричі відзначився Михайло Волянюк (2, 11, 39 хвилини) та Андрій Паршиков (37).
Юрій Баховський, головний тренер МФК „Кардинал-Рівне”:
— Впродовж матчу в обох команд було багато гольових моментів. Якщо бути відвертим, то у господарів їх було більше (мені сподобалася хороша, молода команда сумчан). Незважаючи на це, хлопці зуміли переломити хід матчу і здобути виграш. Просто ми більше хотіли виграти. Наприкінці матчу замінили воротаря польовим гравцем і це принесло свої плоди. Радий, що все добре завершилося. Всі без винятку хлопці старалися. Але хочу виокремити Дєнюжкіна, Волянюка та Чеботарьова. Зараз майже місяць будемо відпочивати — хлопці заслужили це.
Результати решти ігор: МФК „Шахтар” — „Енергія” — 2:0, „Тайм” — „ПФС” — 4:1, „Єнакієвець” — „Локомотив” — 2:3, „Моноліт” — „Ураган” — 2:1.
У турнірній таблиці лідирує МФК „Кардинал-Рівне” — 18 очок.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору