Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 18-жов, 2010, 12:469 Lobanovskiy 1 008
У суботу рівненський „Верес” зазнав сімнадцятої поразки поспіль (з урахуванням кубкової зустрічі та минулого сезону). Приймаючи у черговому турі першості України з футболу серед команд другої ліги такого ж аутсайдера та невдаху — білоцерківську „Рось”, господарі поступилися — 0:2 (0:0). Після програшу наша команда залишається на останньому місці з нулем очок в пасиві. Лідирує у змаганнях „Енергія” (Нова Каховка) — 29 очок. Результати решти ігор: „Єдність” — МФК „Миколаїв” — 1:0, „Десна” — „Чорноморець-2” — 1:1, „Динамо” — „Бастіон” — 0:2, „Енергія” — „Нива” — 4:0, „Суми” — „Скала” — 1:1. Наступний матч „Верес” проведе 16 жовтня. Вдома рівняни прийматимуть команду „Суми”, яка посідає 4 місце — 21 пункт.

За два тури до завершення змагань у чемпіонаті області з футболу у першій лізі п’ять команд реально претендують на медалі. У шістнадцятому турі вони дружньо взяли по три очки і мають такий очковий доробок: „ОДЕК” та „Хімік” — по 40 очок, „Маяк” та „Гоща-АМАКО” — по 30 і „Славія” — 29. Результати ігор: „Случ” — „Енергія” — 1:2 (юнаки 3:0), „ОДЕК” — „Сокіл” — 7:3 (4:0), „Гоща-АМАКО” — „Маяк” — 0:1 (0:1), „Волинь-Цемент” — „Славія” — 2:4 (1:2), „Ізотоп-РАЕС” — „Хімік” — 0:4 (1:1).

У другій лізі тільки диво завадить „РОКО-Городку” (35 очок) та „Соколу” (30) здобути право виступати у першій лізі. Найближчий конкурент („Водник”) відстає від дуругого місця на шість пунктів. Результати ігор: „Авангард” — „РОКО-Городок” — 1:1, „Фіалка” — „Водник” — 1:1, ФК „Смига” — „Горинь” — 1:1, „Полісся” — „Горизонт” — 1:1, „МлинКов” — „Сокіл — 1:3. До завершення змагань лишилося два тури.

З поразки стартувала у чемпіонаті Іспанії з баскетболу „Валенсія”, за яку виступає Сергій Ліщук . На виїзді валенсійці поступилися клубові „Більбао” — 70:77. Рівнянин був кращим в обох командах 19 очок + 9 підборів за 31 хвилину перебування на майданчику.

В Очакові (Миколаївська область) 5-9 жовтня відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат. Став чемпіоном та встановив одразу шість рекордів України (серед юнаків) у ваговій категорії до 62 кг учень 9 класу Здолбунівської загальноосвітньої школи № 4, кандидат у майстри спорту Сергій Смочек (тренер – заслужений тренер України Володимир Гордійчук). Також успішно виступив вихованець Березнівського ліцею-інтернату спортивного профілю кандидат у майстри спорту Едуард Білий, який у ваговій категорії до 50 кг встановив два рекорди України (тренер – заслужений тренер України Валерій Гладиш). У молодшій віковій групі представник Кузнецовська Станіслав Комаров у ваговій категорії до 56 кг став чемпіоном України: ривок – 67 кг, поштовх 85 кг. — тренер Віталій Поливода. В загальнокомандному залікурівняни посіли 6 місце. За підсумками змагань Сергія Смочека включено до складу збірної команди України для участі в чемпіонаті Європи і світу серед юнаків у 2011 році.

Розійшлися миром у другому турі першості України з гандболу у вищій лізі ГК „Рівне” та донецький „Політехнік”. Вдома підопічні Юрія Басюка спершу перемогли — 29:27, а наступного дня поступилися — 23:26. Результати решти ігор: „Панацея-СКІФ” (Харків)— „БВУФК” (Бровари) — 40:27 та 27:42, „Університет-Спартак” (Київ) — „МОШВСМ” (Миколаїв) — 28:14 та 29:15, „Економ-Універсиете-Енерго” (Тернопіль) — „Південна Пальміра” (Одеса) — 37:27 та 28:26. У турнірній таблиці лідирують тернополяни — вісім очок з восьми можливих. Рівнянки на третьому місці — 5 пунктів. У третьому турі ГК „Рівне” на виїзді (29-20 жовтня) зустрінеться із командою „Хмельничанка”.

У суботу відбулися матчі четвертого туру другого етапу чемпіонату України з регбі у вищій лізі. У Рівному місцевий регбійний клуб здолав одеську „ОДАБУ” — 30:19 (13:11). Результати решти ігор: „Політехнік” — „Роланд” — 16:0, „Єгер” — „ТЕХ-А-С” — 30:8, „Епоха-Політехнік” — „Арго-НАУ” — 59:0

У столиці Азербайджану Баку стартував Кубок світу з дзюдо серед жінок. В перший день змагань українки здобули три золоті нагороди. В найлегшій ваговій категорії (до 48 кг.) не було рівних рівнянні Ользі Сухій. 22-річна спортсменка у фіналі здолала 26-річну представницю Ізраїлю Роні Шварц із рахунком — 3:2.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору