Рівне:

Створення та просування сайтів

Гощанці викрали авто зі спиртним та вирішили «покататися»

Рівненська область 22-жов, 2010, 09:059 Lobanovskiy 1 046
19 жовтня близько 17 години від оперативного чергового Гощанського РВ УМВС України в Рівненській області по радіостанції лунало повідомлення про те, що з вулиці Нова у Гощі невідомі особи заволоділи автомобілем «ІЖ 27175» червоного кольору з номерними знаками ВК 7353 АМ, який належить ТзОВ «Північцентр» м. Сарни.

Автомобілем керував 25-річний Сергій. Водій залишив авто на узбіччі, неподалік місцевого магазину. Сюди він доставляв спиртні напої, які мав розвантажити, та не встиг…
- Отримавши повідомлення, ми поїхали в напрямку села Бабин Гощанського району автодорогою Київ-Чоп, - коментує інспектор ДПС Гощанського РВ УМВС Максим Гуменюк. – Під”їжджаючи до села Дорогобуж, ми помітили, що автомобіль, який був вказаний в орієнтуванні, рухається в зустрічному напрямку та вже звертав з автодороги у село Бугрин цього ж району. На ввімкнені маячки та звернення зупинитися водій не реагував. Нам вдалося заблокувати та зупинити автомобіль. В салоні легковика, крім водія, знаходився пасажир. Обоє були з явними ознаками алкогольного сп’яніння.
Пізніше чоловіки пояснили, що викрали автомобіль для того, аби покататися районом. Та поїздку вони поєднали з приємним: дорогою вони розпивали горілку, яку взяли з ящика багажного відділення авта.
Водієм-втікачем виявився 27-річний Тарас, пасажиром – його товариш 39-річний Олександр. Обоє місцеві жителі, непрацюючі і до того ж раніше судимі.
Як повідомив оперуповноважений БНОН Гощанського РВ УМВС Павло Литвиненко, Олександр вже шість разів відбував покарання за крадіжки та зберігання й збут наркотиків (статті 185, 307 та 309 ККУ). Торік вийшов з місць позбавлення волі.
Натомість Тарас вже встиг тричі побувати за ґратами за такі ж самі злочини. Він лише чотири місяці тому вийшов із СІЗО, де перебував за порушення адміннагляду. Маючи такий кримінальний досвід за плечима, і цього разу їм доведеться відповідати перед судом за свої вчинки.
Обоє затримані в порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу України і утримуються в Корецькому ІТТ. А тим часом працівники міліції Гощанського РВ УМВС порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 289 Кримільного кодексу України (Незаконне заволодіння траснпортним засобом).

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, в.о. начальника ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору