Рівне:

Створення та просування сайтів

Впевнені домашні перемоги

Спорт 29-жов, 2010, 10:219 Lobanovskiy 1 551
У третьому турі чемпіонату України з волейболу у вищій лізі рівненська “Регіна-МЕГУ” вдома приймала луганську “Іскру” і двічі виграла з переконливим рахунком 3:0.

Впевнені домашні перемоги


У суботу підопічні Валерія Слєпцова не змогли достатньо налаштуватися на матч із юними луганськими волейболістками. Гості чинили опір і змусили трохи понервуватися наставника рівнянок. Попри це, господарки виграли у трьох партіях (­25:12, 25:19, 25:14) і здобули загальну перемогу — 3:0.
Наступного ігрового дня “Регіна-МЕГУ” провела партії зібраніше і святкувала перемогу переконливіше — 25:6, 25:11, 25:8.
Валерій Слєпцов, головний тренер “Регіни-МЕГУ”:
— Попри позитивний результат, я незадоволений грою команди. Дівчата не налаштувалися на поєдинки і не змогли продемонструвати той волейбол, на який чекають вболівальники та я. Мої підопічні зверхньо поставилися до суперника і ледь за це не поплатилися у першому матчі. Непотрібно цього робити. Незважаючи на суперника, необхідно повністю викладатися на майданчику. Попереду надвідовідальні матчі із лідером змагань — вінницькою командою.
Федір Лащонов, головний тренер “Іскри”:
— Наша команда переживає не найкращі часи. Ми стали заручниками політики. Від нас пішло шістнадцять волейболісток і зараз виступають діти, які грають у волейбол два-чотири роки. Сьогодні на майданчику були команди, різні за силами. У суботи ми могли щось протиставити супернику, а сьогодні рівнянки налаштувалися і повністю переграли нас.
Результати решти ігор: “Сєвєродончанка-2” — “Галичанка-ТНЕУ-2” — 3:0 та 3:0, “ДонНУЕТ-ШВСМ” — СК “Спортліцей-Університет” — 3:0 та 3:0, “Кряж-Університет” — “ОДЮСШ-Орбіта” — 3:0 та 3:0.
У турнірній таблиці лідирує вінницький “Кряж-Університет” — 18 очок з 18 можливих. Рівнянки на другому місці — 15 пунктів. Наступний тур, відбудеться 6-7 листопада, “Регіна-МЕГУ” завітає до Вінниці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору