Рівне:

Створення та просування сайтів

СБУ затримала на хабарі заступника начальника територіального управління Головавтотрансінспекції в Івано-Франківській області

Івано-Франківська область 11-лис, 2010, 08:599 Lobanovskiy 1 332
У Івано-Франківську співробітники СБУ затримали “на гарячому” заступника начальника територіального Управління Головавтотрансінспекції в Івано-Франківській області під час одержання ним хабара.
Службовець вимагав гроші у приватного перевізника за те, що не застосовуватиме до нього фінансових санкцій та не ініціюватиме позбавлення його ліцензії на право здійснення пасажирських перевезень за виявлене порушення.
Співробітники СБУ затримали службовця на одній із центральних вулиць Івано-Франківська під час передачі йому першої частини хабара у сумі 1300 гривень. При затриманні службовець вчинив спротив, намагався втекти з місця скоєння злочину, у присутності понятих погрожував потерпілому та співробітникам СБУ.
За фактом одержання хабара службовою особою, поєднаного з вимаганням, прокуратурою області порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 368 Кримінального кодексу України. За цей злочин законом передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади на термін до 3 років та з конфіскацією майна.


Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору