Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівнянка зарізала колишнього чоловіка

Кримінал 12-лис, 2010, 11:409 Lobanovskiy 1 003
Наприкінці минулого тижня слідчо-оперативна група працювала у центрі Рівного. В одному з будинків жінка виявила свого сусіда мертвим.

— В чергову частину Рівненського МВ надійшло повідомлення про те, що в одній з квартир по вулиці Соборна знайдено труп 65-річного Леоніда з ножовим пораненням, - коментує заступник начальника УКР УМВС України в Рівненській області Тарас Сабанюк. – Згодом слідчі встановили, що тілесні ушкодження чоловікові завдала колишня дружина, з якою вони розлучилися ще 12 років тому. Наразі 49-річну Надію, яка підозрюється в скоєнні злочину, затримано. Порушено кримінальну справу за ч. 1 ст.115 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі строком від семи до десяти років.
Як з’ясувалося, хоч у колишнього подружжя і були неприязні стосунки, але об’єднувала їх оковита. Леонід частенько напідпитку піднімав руку на жінку. Так і цього разу під час чергової пиятики чоловік замахнувся на Надію. Терпець у жінки ввірвався. Вона, схопивши кухонний ніж, встромила його у спину кривдника та покинула помирати на кухні. На правах реклами пропонуємо дізнатись де можно купити чоловічу вишиванку. Вишиванку в Києві треба купляти тільки на нашому сайті.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору