Рівне:

Створення та просування сайтів

Безпрограшна серія перервалася

Спорт 12-лис, 2010, 12:399 Lobanovskiy 940
Поновився чемпіонат України з футзалу у вищій лізі. На жаль, для МФК “Кардинал-Рівне” черговий тур змагань виявився невдалим. На виїзді підопічні Юрія Баховського зазнали нищівної поразки від “Єнакієвця” — 2:9 (0:5).


Старт матчу в Єнакієво був за господарями. Вже на шостій хвилині вони вигравали 2:0. Це підштовхнуло гостей до рішучих дій. На жаль, чимало гольових моментів, створених рівнянами, не були доведені до логічного завершення. Чого не скажеш про господарів, в яких чи не кожна атака завершувалася голом. На 20-ій хвилині головний арбітр матчу вилучив воротаря “Кардинал-Рівне” Дєнюжкіна, а господарі реалізували більшість — 5:0.
Після перерви гості спромоглися сквитати два голи (відзначилися Танський та Чеботарьов). На що господарі відповіли чотирма забитими голами. Як підсумок — друга поразка МФК “Кардинал-Рівне” в чемпіонат (2:9).
Юрій Баховський, головний тренер МФК “Кардинал-Рівне”:
— Звичайно, програвати неприємно, але ми не робимо з цього трагедії. На результат матчу вплинули помилки гравців та, на мою думку, непрофесійне суддівство — головний арбітр “поламав” гру. Зараз активно готуємося до матчу з лідером. Надіюсь, що цей програш розворушить гравців.
Результати решти ігор: МФК “Шахтар” — “Моноліт” — 2:6, “Тайм” — “Ураган” — 1:0, ЛТК — ПФС “Севастополь” — 1:5, “Локомотив” — ТВД — 1:1.
У турнірній таблиці МФК “Кардинал-Рівне” перебуває на третій сходинці — 18 очок. Стільки ж у львівської “Енергії” — друге місце. Лідирує харківський “Локомотив” — 19 пунктів. Саме із лідером рівняни зіграють вдома 13 листопада. Початок о 13:00.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору