Рівне:

Створення та просування сайтів

В ОБЛАСНІЙ СПАРТАКІАДІ ПРАЦІВНИКІВ ДЕРЖАВНИХ УСТАНОВ РІВНЕНСЬКІ РЕВІЗОРИ І АУДИТОРИ ВИБОРОЛИ ПРИЗОВІ МІСЦЯ

Рівненська область 23-лис, 2010, 11:279 Lobanovskiy 862
Минулими вихідними у Рівному на базі місцевого коледжу економіки та бізнесу проходила VII-а Спартакіада працівників державних установ області, яка проводилася за сприянням обласної профспілкової організації працівників держустанов та Рівненської обласної організації ФСТ «Спартак».
Змагання, у яких брало участь 12 команд, проводились із 5 видів спорту: шашок, настільного тенісу, гирьового спорту, дартсу (кидання дротика в мішень) та армспорту. Команда спортсменів КРУ в Рівненській області, до складу якої входило семеро осіб, показала себе майже в усіх видах спорту.
Золото для своєї команди виборов провідний контролер-ревізор відділу інспектування у сфері послуг Юрій Саранчук в особистій першості у змаганнях з армспорту у вагових категоріях до 90 кг. Окрім того, цей досить тендітний на вигляд юнак також зміг подолати переможця у ваговій категорій більше 90 кг.
Бронзове третє місце приніс команді у змаганнях з дартсу Микола Марчук, який працює головним контролером-ревізором відділу інспектування у соціальній сфері та культурі. П’яті місця журі присудило двом Юлям – у змаганнях з настільного тенісу Юлії Бурківській та з шахів Юлії Ковбасюк. Шосте місце з настільного тенісу дісталося начальнику відділу державного фінансового аудиту виконання бюджетних програм, місцевих бюджетів та діяльності бюджетних установ Роману Сагату та сьоме з армспорту Олександру Марцинковському – аудитору відділу державного фінансового аудиту діяльності суб’єктів господарювання державного сектору економіки. Не відставав від своїх колег і спеціаліст І категорії сектору інформаційних технологій Олег Шнайдер у грі в шашки.
Загалом у змаганнях команда рівненських ревізорів посіла золоту середину, зайнявши шосте загальнокомандне місце.

Прес-служба КРУ в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору