Рівне:

Створення та просування сайтів

Завдяки втручанню органів прокуратури Рівненщини на користь Пенсійного фонду України стягнуто понад 14 млн. грн.

Рівненська область 23-лис, 2010, 11:429 Lobanovskiy 918
Органами прокуратури області постійно вживаються заходи реагування щодо зменшення заборгованості зі сплати недоїмки по страхових внесках до Пенсійного Фонду України, яка станом на сьогодні становить 27,5 мільйонів гривень. Тільки за жовтень місяць цього року завдяки ужитим заходам прокурорського реагування вдалося зменшити вказану заборгованість на 1,8 мільйонів гривень.
Всього, за наслідками проведених цьогоріч перевірок додержання законодавства про пенсійне забезпечення органи прокуратури області порушили 1 кримінальну справу, внесли 163 документи реагування, за результатами розгляду яких притягнуто до відповідальності 63 посадові особи, відшкодовано більше 14 мільйонів гривень.
Так, Дубенський міжрайонний прокурор у жовтні цього року порушив кримінальну справу стосовно службових осіб одного із ВАТ, які безпідставно не сплатили внесків до Пенсійного фонду України на загальну суму 164 тисячі гривень, за фактом невиконання ними рішення суду та зловживання службовим становищем. У справі триває слідство.
Питання щодо ліквідації заборгованості до Пенсійного фонду України перебуває на особливому контролі органів прокуратури Рівненщини.


Прес-служба прокуратури області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору