Рівне:

Створення та просування сайтів

Лідера не спинили

Спорт 09-гру, 2010, 12:469 Lobanovskiy 960
У черговому турі чемпіонату України з гандболу у вищій жіночій лізі ГК “Рівне” приймав лідера змагань тернопільський “ЕкономУніверситет-Енерго”. На жаль, відібрати очки у чемпіона підопічним Юрія Басюка не вдалося — 24:25 (12:11) та 25:26 (15:13).


Лідера не спинили

Обидва матчі у Рівному були схожі між собою — поєдинки пройшли в напруженій боротьбі. Рівнянки досить впевнено стартували, а тернополянки наприкінці матчу перехиляли шальки терезів у свій бік. Не допомогла рівнянкам результативна гра лідера команди Дарії Мартинової. Виступаючи з травмою коліна, вона стала найрезультативнішою у господарок в обох поєдинках.
Голи у складі ГК “Рівне” забивали: Мартинова (перша гра — 9, друга гра — 7), Абрамович (3, 5), Оболонська (4, 5), Бобоня (1, 0), Сапельникова (3, 3), Тритиніченко (3, 1), Солодовнік (1, 2), Сусліна (-, 2)
Результати решти матчів: “Хмельничанка” — “Університет-Спартак” — 35:26 та 26:20, “Політехнік” — “Панацея-СКІФ” — 25:27 і 30:23.
Після чотирьох турів ГК “Рівне” ділять 5-6 місця з “БВУФК” — в обох по віcім очок. Лідирує “ЕкономУніверситет-Енерго” — 18 пунктів, на шість менше — в команди “Панацея-Скіф”. На третьому місці “Хмельничанка” — 11 балів.
Юрій Басюк, головний тренер ГК “Рівне”:
— Сьогодні ми поступилися, але ж грали з чемпіонками. Хоча не вважаю, що моя команда слабша за тернополянок. Вони йдуть зараз на першому місці й гадаю, що вони там і залишаться. Але можу гарантувати, що ми будемо другими. У матчах із тернополянами нам не вистачало досвідченого воротаря Надії Гончарової. На жаль, тут нічого не можемо вдіяти з цим — це життя. Півкоманди грають травмованими, а ми не можемо ліків придбати. Дівчата недостатньо харчуються і тому не можуть нормально відновлюватися після матчів. Це також пливає на результат. Незадовільний фінансовий стан команди — ми постійно в когось позичаємо. Хотілося б, щоб міська влада більше нам допомагала.
Наступну гру наша команда проведе 10-11 грудня в Києві проти місцевого “Університету-Спартака”, а через тиждень вдома прийматиме харківську “Панацею-Скіф”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору