Рівне:

Створення та просування сайтів

Депутат Рівненської облради вимагає негайно відремонтувати стаціонарне відділення Дубенського районного територіального центру, розташованого у селі Верба

Рівненська область 10-гру, 2010, 11:349 prov 1 141
9 грудня депутат Рівненської обласної ради від ВО «Свобода» Віктор Кривун під час сесійного засідання виступив із депутатським запитом «щодо ситуації з утримання одиноких непрацездатних громадян в стаціонарному відділенні Дубенського районного територіального центру, розташованого у селі Верба, Дубенського району».
«Свободівець» розповів, що заклад розрахований на 15 ліжкомісць, які розміщені в орендованому приміщенні Вербської лікарні. Хворі там перебувають в жахливих умовах, в палатах не здійснено ремонт. Окрім того, на харчування одного хворого передбачено близько чотирьох гривень в день.
«Там люди не живуть, а існують в нелюдських умовах, в яких навіть добрий господар не захотів би сьогодні тримати худобу. Я підкреслюю, - ці палати розвалились не вчора і не позавчора. Тому вимагаю негайного ремонту цих приміщень. Там живуть люди похилого віку. Це наші з вами батьки. У них на харчування в день виділяється вдвічі менше, аніж у Клєванському госпіталі для ветеранів та інвалідів війни. Чим вони гірші?», - зауважив Віктор Кривун.
У результаті 61 депутат із 68 зареєстрованих на сесії проголосували за те, аби направити запит Дубенській райдержадміністрації та районній раді для вжиття невідкладних заходів щодо забезпечення належного перебування одиноких непрацездатних громадян у вищевказаному закладі та надати інформацію про стан фінансування стаціонарного відділення територіального центру у селі Верба.
Також на вимогу Віктора Кривуна запит направлено до облдержадміністрації з вимогою створити на обласному рівні комісію для вивчення ситуації з утримання одиноких непрацездатних громадян в установах соціального захисту на всій території Рівненської області.
«Свободівець» зі свого боку пообіцяв особисто проконтролювати хід виконання його запиту та поінформувати мешканців області та засоби масової інформації.

Прес-служба Рівненської обласної організації ВО «Свобода»
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору