Рівне:

Створення та просування сайтів

“Золота Фортуна” - найвища сходинка до міжнародного визнання!!!

Актуально 25-гру, 2010, 12:389 prov 1 971
“Золота Фортуна”  - найвища сходинка  до міжнародного визнання!!!
Днями в Національній Академії Наук України відбувся Всеукраїнський захід Міжнародного Академічного Рейтингу “Золота Фортуна” (Київ). Обранці Рейтингу – це люди, котрі своєю творчою працею, завзяттям, наполегливістю зробили вагомий внесок у зміцнення Української держави, які заслуговують найвищої шани та відзнак за свої досягнення у найрізноманітніших сферах діяльності: науці, промисловості, культурі, освіті тощо.
Сьогодні окрему інформаційну увагу ми хочемо приділити нашим співвітчизникам, які отримали титули переможців та лауреатів Рейтингу, що має світове ім’я.
Косметологічна клініка «Когерент», директор Колодченко Єгор Васильович, була нагороджена Золотими Стелою та Дипломом Якості в номінації: «Якість третього тисячоліття». Клініка «Когерент» - це підприємство високого рівня, що з 2003 року пропонує медичні, лазерні та косметологічні послуги по догляду за шкірою обличчя та тіла, а також по догляду за руками за допомогою апаратів та косметики найвищої якості. Косметологічна клініка «Когерент» - це високопрофесійна допомога та якісні послуги.
Золотими Стелою та Дипломом якості було нагороджено компанію «ПАН-ТАКСІ» в номінації «Якість III-го тисячоліття». Компанія була заснована в 2007 році і на сьогоднішній день є однією з найбільших перевізників таксі. “Пан-Таксі” нараховує більше ніж 2500 автомобілів. Великий автопарк забезпечує мінімальний час подачі автомобіля в будь-яку точку міста, власна ремонтна і гаражна база дозволяють повністю контролювати безпечний стан автомобіля, а також гарантувати чистоту транспортних засобів. На сьогоднішній день послугами Компанії “Пан-Таксі” можна користуватися не тільки в Києві, але і в Дніпропетровську, Харкові, Донецьку, Львові, Запоріжжі та Одесі.
Орденом «За трудові досягнення» IV ст. в номінації: «За професіоналізм в сфері освіти та виховання» нагороджено Колегіум «Олімп», який охоплює дошкільну освіту, повну середню освіту, творчі гуртки, спортивні секції. Зусилля команди Колегіуму, що направлені на реалізацію творчого потенціалу та гармонійного розвитку кожної особистості колективу, спрямовані на формування успішного випускника, який має базу наукових знань, життєвих навичок та вміє компетентно узгоджувати власні інтереси з потребами соціуму.
Дипломом Якості UNIVERSAL QUALITY в номінації: «За високоякісне технічне обслуговування та професіоналізм» нагороджено Підприємство «Техносервісінформ» міста Дніпропетровськ (директор Коваль Сергій Володимирович), яке є офіційним дилером компанії VOLVO (Швеція), виконує гарантійне обслуговування вантажних автомобілів VOLVO, базове та газове ТО, капітальні ремонти всіх вузлів та механізмів, здійснює комп’ютерну діагностику автомобілів з використанням провідного програмного забезпечення від заводу-виробника, пропонує ремонт автомобілів RENAULT, причепів, напівпричепів, бочок. Власника ПП «Техносервісінформ» Ройзина Юрія Леонідовича було відзначено Почесною відзнакою «Трудова слава».
В номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм у сфері стоматологічних послуг» Дипломом Якості «SILVER QUALITY» з нагоди 5-річчя відзначено Приватне підприємство «VerMax», директор Литвин Максим Володимирович. Стоматологічна клініка «VerMax» цілодобово надає такі послуги: хірургічні втручання в тяжких випадках щелепно-лицевого відділу, постановка брекет-системи різного характеру, протезування з діагностичним лікуванням, послуги парадонтолога, дитяча стоматологія.
Шень Юрій Миколайович – директор ТОВ ЛПЗ «СІММЕД» був нагороджений Медаллю «Лідер національного бізнесу», а в номінації: «За вагомі досягнення у сфері медичного обслуговування та високий професіоналізм» Лауреатським Дипломом відзначено клініку «СІММЕД», яка з 2002 року і по сьогоднішній день є однією з найкращих в Чернігівській обл. у сфері ранньої діагностики, лікування онкологічних, гінекологічних та урологічних захворювань, що об’єднує роботу трьох підрозділів: консультація, лабораторія, хірургія.
Медаллю «Трудова слава» в номінації «Професіоналізм та надійність в сфері надання комунальних послуг населенню» нагороджено ТОВ «Сакська водна компанія» (генеральний директор Едуард Черкашин), яке є найбільшим підприємством Сакського та Чорноморського районів з надання послуг централізованого водопостачання, що обслуговує 75 населених пунктів. За час своєї діяльності підприємству вдалося покращити якісні та кількісні показники послуг з водопостачання для населення, виконати першочергові роботи по реконструкції та будівництву систем водопостачання.
Синявський Владислав Миколайович - директор ПП «Крупинка» відзначений Народною шаною «Підприємцям та промисловцям» в номінації: «За значні досягнення у розвиток круп’яної та борошномельної промисловості». ПП «Крупинка» з 2008 р. є найбільшим виробником круп у Сумській області, до асортименту продукції якого відносяться: крупи (ячна, перлова, пшенична, кукурудзяна) та горох колотий. Головними принципами роботи ПП “Крупинка” є висока якість продукції та надійність у відносинах з партнерами.
Завод «Фіолент» (голова правління Баталов Олександр Сергійович) отримав Диплом якості UNIVERSAL QUALITY в номінації «За високу якість продукції, її конкурентоспроможність на світовому ринку». Основним напрямком діяльності заводу є виготовлення професійних електроінструментів, а також систем і елементів корабельної автоматики. За сто років свого існування підприємство досягло значних результатів в інноваційних проектах, оволодіваючи випуском нових видів продукції, яка не має аналогів серед конкурентів.
За видатні досягнення в галузі охорони здоров’я в номінації «За надання високоякісних медичних офтальмологічних послуг та використання новаторських методик в галузі офтальмохірургії» головний лікар Клініки лазерної мікрохірургії ока AS Совва Анатолій Ігорович був відзначений Дипломом якості UNIVERSAL QUALITY. Анатолій Ігорович є провідним офтальмо-хірургом клініки, який щороку виконує біля 3000 офтальмологічних операцій, є постійним учасником міжнародних конгресів катарактальних і рефракційних хірургів у Лондоні, Берліні, Парижі та має почесне звання Заслужений лікар України.
Мережу «Тонус клуб» (засновник Олена Горваль) було нагороджено Лауреатським диплом в номінації“За надання високоякісних послуг, відмінний сервіс і створення новаторських методик”. Власницею клубу була розроблена методика, яка дає можливість схуднути без фізичних навантажень та тренувань: 7 різних тренажерів з електронним управлінням допомагають зміцнити м’язи і покращити осанку, зняти стрес, підвищити загальний тонус організму та настрій.
Студію дизайну “АМІСТАД” (арт-директор Марголіна Емілія Петрівна) було відзначено Почесним Дипломом Лауреата Рейтингу в номінації “За вагомий внесок у справу дизайнерського мистецтва в Україні та довіру клієнтів”. Компанія за 3 роки свого існування надає всі види послуг, що стосуються сфери інформатизації, починаючи від створення якісних веб-сайтів і закінчуючи розробкою індивідуального програмного забезпечення, при цьому враховуються всі потреби клієнта. Основні напрямки роботи студії: створення веб-сайтів; просування веб-сайтів в Інтернеті («розкрутка»); дизайн поліграфічної продукції; розробка мультимедійних презентацій; дизайнерські рішення в інтер’єрі; всі види художніх робіт; реставрація живопису, скульптури.
Рівненську обласну газету “Провінційка” (шеф-редактор Абрамчук Василь Васильович) було нагороджено Почесним Дипломом Лауреата Рейтингу в номінації: “За вагомий внесок у справу розбудови України та високу журналістську майстерність”. Газета була заснована в 2004 році та розповсюджується в м. Рівному та області.
Ресторан «Петровський Бровар», генеральний директор Коркунда Микола Петрович був нагороджений Дипломом Якості в номінації: «За вагомий внесок у справу розвитку ресторанного бізнесу України, високий професіоналізм та якість надання послуг». «Петровський Бровар» - це ресторан заміського типу, створений у стилі часів Петра І. Дерев’яний будинок, стилізований під човен, затишний інтер’єр та неперевершена кухня створюють атмосферу комфорту та відпочинку.
У номінації «За вагомий внесок у справу розбудови України та високий професіоналізм» Медаллю «Трудова слава» відзначено:
З нагоди 15-річчя Гімназію № 30 «ЕкоНад» місто Київ (директор Донська Лілія Борисівна), яка є асоційованим членом ПАШ ЮНЕСКО та колективним членом Малої академії наук міста. Гімназія № 30 «ЕкоНад», працюючи за проектною системою, навчає за допомогою 65 вчителів 727 учнів. Довгострокові цільові проекти спрямовані на гармонізацію особистості кожного учня, вчителя, батька: «Плекаємо громадян», «Освіта – супер!», «Ерудит», «Здоров’я, краса, талант», «Вмію мріяти – вчуся діяти», «Земля – твій дім, а ти господар в нім».
Надежко Галину Онисимівну, директора Одеського навчально-виховного комплексу № 49 «Спеціалізована школа – загальноосвітня школа І-ІІІ степенів» Одеської міської ради Одеської області, Відмінник освіти України, керівник соціокультурного центру «Вінок співдружності», що об’єднує вісім навчальних закладів Суворовського району. Галина Онисимівна є не тільки мудрим адміністратором і патріотом своєї школи, але й активним учасником громадської роботи Одеської області.
Калугіна Олексія Юрійовича – директора Департаменту зовнішніх зв’язків ВМГО «Український молодіжний правничий союз», за допомогою активної діяльності якого були створені осередки молодіжного союзу в 21 області України та АР Крим, організовано випуск науково-практичного журналу «ЮрАвангард», «Юридичного путівника виборця» та «Юридичного путівника споживача».
Кожен переможець Рейтингу своєю активною діяльністю несе у світ добре ім’я нашої нації. Приємно визнавати, що номінантами стали ті люди, які своєю працею уособлюють нову Україну, працюють на благо Вітчизни, сприяють процвітанню та визнанню нашої держави на міжнародній арені як повноправного члена європейської сім’ї.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору