Рівне:

Створення та просування сайтів

Два дні відпрацювання Зарічненщини: марихуана, зброя, ігрові автомати, незаконна пилорама

Рівненська область 11-січ, 2011, 09:589 Lobanovskiy 1 000
Галузеві служби управління МВС України в Рівненській області та особовий склад Зарічненського райвідділу проводили цільове оперативно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Зарічненського району.

Усього лиш за два дні — 4-5 січня — співробітникам органів внутрішніх справ Рівненщини вдалося розкрити три злочини економічної спрямованості, два злочини у сфері лісового господарства, задокументувати три факти здійснення торгівельної діяльності без відповідних документів.
— У Зарічному працівники міліції припинили незаконну діяльність пилорами та вилучили 10,3 кубічних метрів не облікованої деревини, — зазначив заступник начальника УГБ УМВС України в Рівненській області Руслан Стрельбіцький. — У ході проведення профілактичної операції «Зброя. Вибухівка» у жителів району вилучили десять одиниць вогнепальної та холодної зброї, які направлені на дослідження в НДЕКЦ. У 24-річного мешканця селища виявили 12 грамів марихуани, а у 40-річного Валентина – 40 літрів прекурсорів.
На території автовокзалу у Зарічному правоохоронці виявили приміщення, де незаконно функціонував ігровий зал. У ході перевірки було вилучено 10 ігрових автоматів та гроші в сумі 190 гривень. Наразі за цим фактом проводиться перевірка.
Працівники міліції громадської безпеки також зафіксували дев’ять порушень адміністративного нагляду та п’ять фактів самогоноваріння. У жителів Зарічненщини вилучили майже 18 літрів спиртного напою домашнього виробництва.
Також у результаті проведених оперативно-профілактичних заходів було винесено чотири приписи на обмеження режиму роботи розважальних закладів та обов'язкове встановлення камер зовнішнього та внутрішнього відео спостереження. Роботу ще одного аналогічного спрямування закладу взагалі було припинено.
Окрім того співробітники апарату управління надали практичну та методичну допомогу в організації службової діяльності Зарічненського РВ УМВС. Загалом до відпрацювання Зарічненського району було залучено 72 співробітники ОВС у Рівненській області.



ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору