Рівне:

Створення та просування сайтів

Два дні відпрацювання Зарічненщини

Кримінал 13-січ, 2011, 15:049 Lobanovskiy 1 044
Галузеві служби управління МВС України в Рівненській області та особовий склад Зарічненського райвідділу проводили цільове оперативно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Зарічненського району.


Усього лиш за два дні — 4-5 січня — співробітникам органів внутрішніх справ Рівненщини вдалося розкрити три злочини економічної спрямованості, два злочини у сфері лісового господарства, задокументувати три факти здійснення торговельної діяльності без відповідних документів.
— У Зарічному працівники міліції припинили незаконну діяльність пилорами та вилучили 10,3 кубічних метрів не облікованої деревини, — зазначив заступник начальника УГБ УМВС України в Рівненській області Руслан Стрельбіцький. — У ході проведення профілактичної операції «Зброя. Вибухівка» у жителів району вилучили десять одиниць вогнепальної та холодної зброї, які направлені на дослідження в НДЕКЦ. У 24-річного мешканця селища виявили 12 грамів марихуани, а у 40-річного Валентина – 40 літрів прекурсорів.
На території автовокзалу у Зарічному правоохоронці виявили приміщення, де незаконно функціонував ігровий зал. У ході перевірки було вилучено 10 ігрових автоматів та 190 гривень. Наразі за цим фактом проводиться перевірка.
Працівники міліції громадської безпеки також зафіксували дев’ять порушень адміністративного нагляду та п’ять фактів самогоноваріння. У жителів Зарічненщини вилучили майже 18 літрів спиртного напою домашнього виробництва.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору