Рівне:

Створення та просування сайтів

50-річний рівнянин замінував авто, а шестикласниця — школу

Рівненська область 23-січ, 2011, 11:229 prov 1 229
20 січня близько п'ятої години вечора в чергову частину Рівненського міськвідділу міліції зателефонував невідомий та повідомив, що у дворі будинку на вулиці Степана Бандери, 36-А знаходиться замінований автомобіль. За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна, піротехніки НДЕКЦ та всі відповідні служби. Проте після ретельного обстеження всіх автомобілів, які були у дворі будинку, а також на прилеглій території, жодної вибухівки виявлено не було.
Працівники міліції встановили, що невдало пожартував рівненський підприємець, 50-річний Олександр, мешканець цього ж будинку. За словами начальника Рівненського МВ УМВС Олексія Лозяна, перед тим Олександр посварився з жінкою, а поштовхом стали переглянуті новини щодо вибухів у Макіївці. Чоловік заарештований терміном на 5 діб та утримується в Рівненському ІТТ.
Сьогодні зранку, 21 січня, аналогічний випадок стався у Здолбунівському районі. Тільки вже вибухівку «заклали» не в авто, а в школу. О 9:18 в чергову частину райвідділу міліції телефоном надійшло повідомлення про замінування загальноосвітньої школи в селі Кунин. Туди також одразу виїхали служби оперативного реагування. На час обстеження із приміщення навчального закладу евакуювали школярів, педагогів та працівників закладу. Пошуки вибухівки тривали понад годину. Втім, на щастя, повідомлення про замінування не підтвердилося.
Працівники міліції і на цей раз встановили жартівника. Нею виявилася учениця 6-го класу цієї школи Вікторія. Коли юна «мінерка» телефонувала у міліцію, представилася ім’ям своєї подруги, яка, до речі, перебуває зараз на лікарняному. У своєму повідомленні дівчина сказала, що чула, начебто старшокласники хочуть замінувати школу. В той час вона знаходилася у навчальному закладі, однак після евакуацію Вікторія пішла додому. Правоохоронцям згодом пояснила, що вирішила пожартувати та зірвати уроки.
На батьків працівники Здолбунівської міліції склали адмінпротокол за неналежне виховання дітей. А міру покарання визначатиме суд.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА,
начальник ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору