Рівне:

Створення та просування сайтів

Юрій Прокопчук: «Нинішня влада в Україні робить все, аби українці ставали біднішими»

Рівненська область 26-січ, 2011, 19:359 prov 2 099
У вівторок, 25 січня, народний депутат України, голова Рівненської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Юрій Прокопчук на прес-конференції зазначив, що чинна влада в Україні навіть не намагається стримати ріст цін на продукти першої необхідності, що призводить до масового збідніння населення. Адже попри обіцяні підвищення пенсій та зарплат, уряд так нічого і не зробив. Копійчані надбавки миттєво з’їдає прогресуюча інфляція.
- Незграбна економічна політика Януковича, Азарова, Тігіпка призвела до того, що в Україні зменшується кількість підприємств та приватних підприємців, які наповнюють бюджет, - підкреслив Юрій Прокопчук, - а відтак грошей катастрофічно не вистачає. Вже сьогодні «дірка» в бюджеті сягає майже 200 мільярдів гривень. І в той же час лише за 2010 рік з України в офшори вивезено майже 29 мільярдів американських доларів.
Народний депутат підкреслив, що у Національному банку України вже майже рік друкують гривні, які нічим не підкріплені. За даними незалежних експертів з питань фінансів, протягом 2010 року уряд спільно з Нацбанком випустив в обіг 99 мільярдів 671 мільйон гривень – майже сто мільярдів! При цьому, доходи головного та спеціального фондів Державного бюджету по факту 2010 року становили приблизно 230 мільярдів гривень. Це означає, що майже половина бюджету-2010 – це порожні, нічим не підкріплені, емісійні гроші.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

гость 10-лют, 22:59

Как Дуб на троне посадили- златую цепь братки спилили Команду Дуба Чечекот всем кнопкодавам подает В Верховной Зраде на дорожках следы кровавые зверей Что стульями не понарошку бьют стариков ( не из людей) Там Ганька вслед за Дубом ходит на журналюг тоску наводит И применяет ложь и прыть чтоб тупость Лидера прикрыть Пойдешь направо- там Азаров Налево- хитрый молдован Что ни министр- герой кошмаров Что ни советник - то болван Там нет людей средь них нормальных Куда ни глянь- везде бандит Правителей РЫГИ-АНАЛЬНЫХ народ свободный победит Терпенье лопнет у народа И власть отнимут у урода И сгинет зло и сгинет тьма ДАВНО БАНДИТОВ ЖДЕТ ТЮРЬМА
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору