Рівне:

Австралійські біфштекси з бананами

Їм сам і раджу вам 29-янв, 2011, 19:309 Lobanovskiy 815
Вирізка яловича – 600 г, масло вершкове – 2 ст. ложки, яйце – 1 шт., жовток свіжий – 1 шт., банани – 2 шт., цибуля ріпчаста – 1 шт., вершки – 75 г, борошно – 1 ст. ложка, перець і сіль, панірувальні сухарі, хрін тертий – 1 ст. ложка, цукор – 15 г.

М’ясо відбити, обсмажити на вершковому маслі з обох сторін протягом 6-8 хв. Банани розрізати вздовж на дві частини, обваляти в борошні, посипати сіллю і перцем, вмочити у збите яйце, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в жирі, що залишився. Вершки змішати з тертим хріном і жовтком, помішуючи, з’єднати із соком, що залишився від смаження біфштексів та бананів. Приправити до смаку сіллю, перцем і цукром, вилити суміш на біфштекси. Запікати в духовці протягом 10-15 хв разом з бананами.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Апрель 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Вгору