Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові чоловік обкрадав чужі машини за допомогою сканера сигналізації

Львівська область 31-січ, 2011, 08:479 Lobanovskiy 853
Майстра крадійської справи спіймали у Львові - в самісінькому середмісті. Злодій цупив речі з чужих машин за допомоги сканера. Забрав з автівки портфеля з документами, але втекти не вдалося.
Гуляв середмістям і випадково заліз до чужої автівки - таку версію розповідає затриманий правоохоронцям. Каже, не хотів коїти лихого, винуватить у всьому нечисту силу.
Затриманий:
- Як кажуть, біс попутав… розкаююсь, розумію. Я ж кажу, так сталось, ну, якась маячня. В мене були ключі, а на ключах брелок від старого автомобіля. Ну, і я машинально в кишенях натискав на кнопку. Ну, і так випадково сталося. Я почув, що я натис на кнопку - і десь спрацювала сигналізація, мені стало цікаво, що за автомобіль. Я ще раз нажав, і побачив, що стоїть автомобіль, і він відкрився. Я підійшов до автомобіля і відкрив багажник.
Та його словам, правоохоронці не ймуть віри. Бо ж усе бачили власним очима.
Роман Рибицький, перший заступник керівника Львівського МУ міліції:
- Увагу привернув чоловік, який, оглядаючись, швидко закривав багажник престижної іномарки. І, забравши сумку, швиденько направився у сторону оперного театру. Почали переслідувати вказану особу. Побачивши позаду людей, які кричали вслід: "Зупинись, міліція", - зловмисник одразу ж, зрозумівши, що його планують затримувати, почав утікати.
Коли чоловіка схопили, з'ясували: то не перший його злочин. Правоохоронці перевіряють затриманого на причетність до скоєння інших таких крадіжок.
Роман Рибицький, перший заступник керівника Львівського МУ міліції:
- Це 36-річний мешканець Львова, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за цілий букет статей, починаючи від розбійного нападу і закінчуючи крадіжками.
За скоєння цього злочину затриманому загрожує чотирирічне ув'язнення.

Галина Лемішко, Мирослав Пархомик, Юрій Котоус.
http://ntn.ua/uk/news/robberies/2011/01/28/5288
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору