Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині будуватимуть школи

Рівненська область 31-січ, 2011, 08:509 Lobanovskiy 1 050
Адже одне з першочергових завдань обласної влади - забрати дітей з аварійних приміщень. У цьому голова облдержадміністрації Василь Берташ запевнив журналістів на прес-конференції. Вже розроблена та затверджена на сесії відповідна обласна програма, яка розрахована на п’ять років. Нині ж важливо визначити, із якими школами можна зачекати до наступного року, а в які вже зараз необхідно владати гроші, зауважив Василь Берташ.
Ці висновки має подати спеціальна комісія, яку створено відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації. До неї увійшли фахівці-будівельники та освітяни, а також депутати обласної ради (за бажанням). Експерти найближчим часом вивчать усі аварійні об’єкти та запропонують своє бачення щодо першочерговості будівництва, реконструкції та капітального ремонту навчальних закладів Рівненщини. При ухваленні остаточних рішень враховуватимуть стан приміщень та динаміку народжуваності в селі.
Аби проблемних шкіл в області поменшало, залучатимуть гроші з бюджетів усіх рівнів. За словами голови облдержадміністрації Василя Берташа, зменшити витрати реально за рахунок максимального використання місцевої сировинної бази. Крім того, на будівництві має бути максимально задіяне місцеве населення, наголосив очільник області, щоб люди мали заробіток, а обласна казна – відрахування до бюджету.

Рівненська ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору