Рівне:

Створення та просування сайтів

У Хмельницькому працівники ДАІ вимушені були застосувати табельну вогнепальну зброю, щоб вгамувати нетверезого водія

Хмельницька область 31-січ, 2011, 09:049 Lobanovskiy 1 252
26 січня о пів на четверту ночі у Хмельницькому поблизу одного з розважальних закладів за порушення правил дорожнього руху нарядом ДАІ було подано знак про зупинку автомобілю «MERCEDES-BENZ 280». Однак у відповідь водій іномарки тільки сильніше натиснув на «газ».

Інспектори розпочали переслідування правопорушника. Іномарка на великій швидкості виїхала за межі міста на автодорогу «Житомир — Тереблече». При цьому водій «Мерседесу» створював аварійні ситуації для службового автомобіля та інших учасників дорожнього руху.
У місті Красилові, заїхавши у тупикову вулицю, утікач зупинився. Інспектори ДАІ підійшли до автомобіля, але водій, заблокувавши дверцята авто, різко розвернувся та ледве не збив працівника міліції. Для зупинки транспортного засобу один з інспекторів застосував табельну вогнепальну зброю. Але навіть після пошкодження двох коліс автомобіль правопорушника продовжив рух польовою дорогою.
Інспектор іншого екіпажу ДАІ, що виїхав на допомогу колегам, пострілом з табельної зброї пошкодив ще два колеса іномарки. «Мерседес» зупинився, але водій здаватися не збирався. Працівникам ДАІ довелося застосувати до «невгамовного» водія, яким виявився 30-річний мешканець Хмельницького, заходи фізичного впливу та наручники.
Згідно висновку медичної експертизи водій перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. А біля затриманого автомобіля правоохоронці виявили пістолет іноземного виробництва, що був знятий із запобіжника, із зведеним курком. Наразі проводиться розслідування обставин події.

Світлана СВІДЕРСЬКА, ВЗГ УМВСУ в Хмельницькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору