Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський злодій обчистив двадцять квартир

Рівненська область 31-січ, 2011, 09:279 Lobanovskiy 1 252
Завдяки спільним та злагодженим діям співробітників карного розшуку управління та рівненського міськвідділу УМВС України в Рівненській області вдалось затримати особу зловмисника, який підозрюється у 20 квартирних крадіжках.

- Під час проведення оперативно-розшукових заходів у поле зору правоохоронців потрапив 28-річний рівнянин Михайло, раніше судимий, схильний до вживання наркотичних засобів, - повідомив начальник управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Василь Забейда. - Як з'ясувалося, підозрюваний був фахівцем у своїй справі. Працював самостійно - за допомогою «фомки» проникав у помешкання рівнян та викрадав матеріальні цінності власників квартир.
У «квартири-жертви» потрапляли ті, до яких легше за все було проникнути. Зловмисник, пошкоджуючи двері та вікна, виносив з помешкань гроші, золоті вироби, мобільні телефони та оргтехніку. Загальна сума завданих збитків рівнянам встановлюються.
Підозрюваний свої злочинні дії визнає повністю. Нині він затриманий у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу та утримується в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського міськвідділу. Проти нього порушена кримінальна справа за статтею 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі від трьох до шести років.

Вікторія ІВАШИНЮТА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору