Рівне:

Створення та просування сайтів

Під арешт потрапила квартира батьків Луценка в Рівному. Юрій Луценко виявився співвласником квартири батьків у Рівному.

Україна 02-лют, 2011, 16:159 prov 914
Під арешт потрапила квартира батьків Луценка в Рівному
Юрій Луценко виявився співвласником квартири батьків у Рівному.
Брат колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Сергій Луценко повідомив, що на квартиру його батьків в Рівному накладено арешт.
За його словами, він з братом є співвласником цієї квартири.
Сергій Луценко також підкреслив, що арешт на майно його брата Юрія був накладений відразу після порушення проти нього кримінальної справи.
Сьогодні Сергій Луценко також побував на допиті в Генпрокуратурі у зв'язку зі скаргою слідчого Сергія Войченко.
"Скарга була на те, що нібито мій племінник і я погрожували в суді йому та його родині. Я заявив наглядовому прокурору ... що це абсолютні інсинуації ", - сказав Луценко.
При цьому Сергій Луценко зазначив, що взагалі не знає сім'ї слідчого, а самого слідчого вперше побачив у залі судового засідання.
Як повідомляла tochka.net, сьогодні Генпрокуратура повідомила, що Юрій Луценко завдав збитків державі на 1 млн грн і у зв'язку з цим на майно Луценко був накладений арешт.
Нагадаємо, 2 листопада Генпрокуратура порушила проти Юрія Луценка кримінальну справу. Екс-міністра внутрішніх справ звинувачують у призначенні високої пенсії та підвищенні по службі його водія Леоніда Приступлюка.
Крім того, Луценка звинувачують за епізодом у справі про отруєння Ющенка. Нещодавно на Луценка завели третю справу за занадто пишне святкування дня міліції. Згодом всі справи Луценка об'єднала в одну.
Як відомо, 26 грудня Луценка затримали, а пізніше Печерський районний суд ухвалив рішення заарештувати Луценка на два місяці. Зараз Луценко сидить у Л'укянівському СІЗО.
Точка.нет
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору