Рівне:

Створення та просування сайтів

Студент Млинівського технікуму освоював науку про виготовлення наркотиків

Рівненська область 03-лют, 2011, 10:529 prov 1 017
Студент Млинівського технікуму ветеринарної медицини, 17-річний Іван, аби навчання минало «веселіше», вирішив урізноманітнити своє життя наркотиками. До того ж освоїв цілу науку про їх виготовлення. Співробітники сектору боротьби із незаконним обігом наркотиків Млинівського РВ виявили та вилучили у неповнолітнього наркотичний каннабіс (марихуану) загальною вагою майже 12 грамів.
— Виготовляв та зберігав наркотики 17-річний мешканець одного із сіл Млинівського району на «зйомній» квартирі в райцентрі. Працівники міліції затримали його на території автостанції, де він намагався їх збути, – повідомив начальник сектору карного розшуку Млинівського РВ УМВС Сергій Волков. — За цим фактом слідчі порушили кримінальну справу за ч.2 статті 307 та ч.2 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, зберігання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети та з метою їх збуту), які передбачають позбавлення волі від п’яти до десяти років позбавлення волі.
Працівники міліції на чолі начальником кримінальної міліції Млинівського РВ УМВС Михайлом Сарвасом спільно з працівниками охорони здоров’я провели профілактичні заходи в Млинівському технікумі ветеринарної медицини. Під час бесіди студентам довели інформацію про заборону вживання та розповсюдження наркотичних засобів та адміністративну й кримінальну відповідальність за це.
Аналогічні заходи відбулися на батьківських зборах в Берегівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, у школах району, куди завітали помічник начальника Млинівського РВ УМВС по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Олена Вішнякова та лікар Млинівської центральної районної лікарні Сергій Савицький.
Як не прикро констатувати, але єдиний шлях роздобути чергову дозу для наркомана, 90% яких ніде не працює і не навчається, – скоїти злочин. У скрутному становищі вони бездумно готові вкрасти, винести з дому і продати цінні речі, а той пограбувати. Наркомани свідомо руйнують своє здоров’я, поступово приходять до повної психічної та фізичної деградації, а пізніше — і до смерті. Задля посилення протидії незаконному обігу наркотиків у навчально-виховних закладах та на прилеглих до них територіях, працівники міліції і надалі постійно проводитимуть оперативно-профілактичні заходи.
Про це Провінційці повідомили з ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору