Рівне:

Створення та просування сайтів

Аутсайдер поїхав ні з чим

Спорт 04-лют, 2011, 16:199 Lobanovskiy 922
Приймаючи вдома у дев’ятому турі першості України з гандболу серед жінок у вищій лізі аутсайдера, ГК «Рівне» не мав проблем із здобуттям чергових пунктів. Миколаївський колектив «Енергія-МОШВСМ-НУК» приїхав до Рівного всього з шістьма гравцями, що полегшило господаркам завдання виграти.


Так і сталося. Підопічні Юрія Басюка були сильнішими суперника в обох поєдинках — 36:13 (17:7) та 28:7 (17:2). Господарки просто познущалися над суперницями, особливо у повторному матчі, забивши в чотири рази більше голів, ані ж суперник.
За ГК „Рівне” відзначалися: Абрамович (перша гра — 2 голи, друга гра — 0), Бобоня (7-4), Шуль (2-2), Мартинова (8-2), Оболонська (1-2), Сапельникова (2-5), Сусліна (9-6), Завершинська (5-1), Третиніченко (0-2).
Валерій Мурін, тренер ГК „Рівне”:
— Ми задоволені результатом двох ігор з миколаївчанками. Будемо відверті — це не той суперник, який міг би створити нам якісь проблеми. Цими матчами закінчили перше коло чемпіонату. Якщо дивитися на результати, то ні тренерський штаб, а ні самі гравці незадоволені здобутками. Намагатимемося поліпшити свій результат у другому колі.
Дарія Мартинова, капітан ГК „Рівне”:
— Попри впевнені перемоги, особисто незадоволена нашими діями. Сьогоднішній суперник доволі слабка команда і ми мали змогу показати набагато вищий рівень, відпрацювати всі комбінації. Наступні ігри ми знову проведемо вдома проти одеської „Пальміри”. Ці матчі будуть значно важчими, бо одеситки добре підсилилися.
Результати решти ігор: „Університет-Спартак” (Київ) — „Панацея-СКІФ” (Харків) — 33:29 та 23:20, „Економ-Університет” (Тернопіль) — „БВУФК” (Бровари) — 34:34 та 32:31, „Хмельничанка” — „Південна Пальміра” (Одеса) — 32:24 та 32:34.

Наступну гру рівнянки знову проведуть вдома 4-5 лютого проти одеської „Південної Пальміри”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору