Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненський злодій обчистив двадцять квартир

Кримінал 04-лют, 2011, 16:499 Lobanovskiy 968
Завдяки спільним та злагодженим діям співробітників карного розшуку управління та рівненського міськвідділу УМВС України в Рівненській області вдалось затримати особу зловмисника, який підозрюється у 20 квартирних крадіжках.

- Під час проведення оперативно-розшукових заходів у поле зору правоохоронців потрапив 28-річний рівнянин Михайло, раніше судимий, схильний до вживання наркотичних засобів, - повідомив начальник управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Василь Забейда. - Як з’ясувалося, підозрюваний був фахівцем у своїй справі. Працював самостійно - за допомогою «фомки» проникав у помешкання рівнян та викрадав матеріальні цінності власників квартир.
У «квартири-жертви» потрапляли ті, до яких легше за все було проникнути. Зловмисник, пошкоджуючи двері та вікна, виносив з помешкань гроші, золоті вироби, мобільні телефони та оргтехніку. Загальна сума завданих збитків рівнянам встановлюються.
Підозрюваний свої злочинні дії визнає повністю. Нині він затриманий у порядку статті 115 Кримінально-процесуального кодексу та утримується в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського міськвідділу. Проти нього порушена кримінальна справа за статтею 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі від трьох до шести років.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору