Рівне:

Риба, тушкована в горщику

Їм сам і раджу вам 04-фев, 2011, 16:509 Lobanovskiy 1 074
1 кг. рибного філе, півстакана борошна, 1 ст. сметани, 1 ст. бульйону, 7-8 картоплин, 3-4 цибулини, чверть склянки рослинної олії, 4-5 варених білих грибів, 50 р. пряженої олії, 1 голівка часнику, зелень петрушки або кропу, сіль, перець по смаку

1. Рибу нарізати на шматки, посолити й, обвалявши в борошні, присмажити на рослинній олії.
2. Ріпчасту цибулю нашаткувати й обсмажити з дрібно порізаними грибами.
3. Картоплю очистити, нарізати часточками, покласти в горщики, додати туди пасеровану цибулю з грибами.
4. Зверху укласти шматки риби, розтертий із сіллю часник, перець, залити, бульйоном, потім сметаною й тушити під кришкою в добре прогрітій духовці до готовності. Подавати в горщиках. Під час приготування горщики рекомендується періодично струшувати.
Схожі новини
Створення та просування сайтів Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Календар
«    Май 2021    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Вгору