Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині у депутата райради вилучили 1,5 тонни металобрухту

Рівненська область 08-лют, 2011, 13:049 Lobanovskiy 963
У Рівненській області згідно з постановою Корецького райсуду на території особистого господарства підприємця-депутата районної під час обшуку вилучено понад півтори тонни брухту чорного металу.
Працівники сектору карного розшуку в ході оперативно-розшукових заходів встановили групу осіб, яка за попередньою змовою викрадала чуже майно. За цим фактом слідчий відділ Корецького РВ порушив кримінальну справу за ч. 2 ст.185 КК (Крадіжка, скоєна за попередньою змовою групою осіб).
Як повідомив виконувач обов’язків заступника начальника Корецького РВ Володимир Рой, під час проведення досудового слідства у кримінальній справі з’ясувалося, що особи, які здійснили крадіжку, збували викрадене жителю Корецького району — місцевому 39-річному підприємцю, який займався незаконними операціями із металобрухтом, а водночас виконував обов’язки депутата районної ради.
За постановою Корецького райсуду на території особистого господарства підприємця-депутата під час обшуку вилучено понад півтори тонни брухту чорного металу.
За цим фактом сектор ДСБЕЗ проводить додаткову перевірку щодо встановлення причетності 39-річного Анатолія до співучасті з крадіями, наявності або відсутності в його діях складу злочину передбаченого ч. 1 ст.213 Кримінального кодексу України (Порушення порядку здійснення операцій із металобрухтом).
Нагадаємо, що здійснення операцій із брухтом чорних та кольорових металів без державної реєстрації або без отримання спеціального дозволу — ліцензії — карається штрафом від 100 до 500 неоподаткованих мінімумів або громадськими роботами на строк від 100 до 200 годин.

http://zaxid.net/newsua/2011/2/8/122109/
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору