Рівне:

Створення та просування сайтів

На Волині психічно неврівноважений чоловік зарубав сокирою суперника

Волинська область 09-лют, 2011, 08:599 Lobanovskiy 856
Формула любовного трикутника - третій зайвий - спрацювала на Волині, і обернулася кривавою драмою. Суперника, що освідчився сільській молодиці, позбавили життя. Вбивцею виявився, в буквальному сенсі, чоловік без обличчя.
Їхнє сімейне щастя закінчилося півроку тому. І хоча Інна та Петро прожили у шлюбі не мало, розбіглися за класичних обставин. Вона дбала про виховання трьох дітей, він - пиячив і лупцював домашніх.
Надія Миколаївна, теща затриманого:
- Всю жизнь избивал Инну - потому и разошлась. Терпела-терпела 13 лет, и развелась. Но психически он неуравновешенный - он стрелялся. Нервный сильно был…
Олександр Стерничук, кореспондент:
- Про той інцидент зі стріляниною у Волошках згадують понині. Накласти на себе руки Петро вирішив через заборону батьків одружитися. Притулив рушницю до підборіддя, налаштувався і смальнув. Куля знесла нижню частину обличчя, однак самогубця, завдяки неймовірним старанням медиків, таки вижив.
Щоби не лякати людей, прикрив каліцтво пов'язкою. Це через неї бідолаху прозвали "Маскою". Кажуть, ображався на таке прізвисько інвалід першої групи дуже. А тут ще й дружина з дітьми пішла мешкати до матері та зійшлася з іншим чоловіком. Леонід глузував із Петра теж неодноразово.
Петро, затриманий:
- Були бійки.
- А хто ініціатором був?
- Він.
- А основна причина?
- Він мене набив тоді, ще й заяву написав.
Як помститися коханцеві дружини, скалічений чолов'яга метикував сім місяців. Зрештою днями зайшов до її помешкання, буцімто, провідати хворих на грип дітей. Засидівся до півночі, а коли люди задрімали перед телевізором, узяв сокиру й ударив нею суперника.
Ігор Дорохольський, керівник сектору Ковельського МРВ міліції:
- Наніс два удари сокирою, яка рядом стояла. При цьому була присутня тільки дитина, яка бачила.
Надія Миколаївна, теща затриманого:
- Я бегом заскочила в комнату - он лежит. Топор в голове. Стали вызывать "скорую", я кричу, тут милицию надо вызывать одним бегом. А он просится: "Не вызывайте, не вызывайте"…
Та рідня була невблаганною. Вже за півгодини тут міліціянтів зібралося стільки, що не проштовхатися. Не застали лише призвідника неспокою.
Микола Дубій, керівник Ковельського МРВ міліції:
- Почалися пошуки та заходи по затриманню вказаної особи. І вже біля восьмої години ранку в цьому селі підозрюваний був затриманий. По ньому порушена кримінальна справа за статтею 115 - "навмисне вбивство".
Чого було більше - ревнощів чи божевілля в діях 33-річного волинянина - слідство незабаром з'ясує. А допоможе йому судово-медична експертиза. Міліціянти дуже потерпають за психічний стан чоловіка.

Олександр Стернічук, Інна Суховерхова.
http://ntn.ua/uk/news/murders/2011/02/08/5357
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору