Рівне:

Створення та просування сайтів

В Ужгороді під час святкування Дня народження чоловік зарізав сестру дружини, а сам повісився

Закарпатська область 09-лют, 2011, 09:029 Lobanovskiy 907
Як свідчить статистика, більшість навмисних убивств, скоєних на Закарпатті, мають побутове підгрунтя і спричинені зловживанням алкогольними напоями. Чергова така “побутуха” сталася цими вихідними в обласному центрі.

Звичайна ужгородська родина, 50-річні Юлій та Олена свого часу виховали 2-х двтей. Син, вже старший, проживав окремо від батьків, а а 25-річна дочка проживала з батьками у багатоповерхівці на вул.Щедріна в Ужгороді. Того фатального вечора подружжя відзначало день народження, причому випала саме кругла дата--50 років. На святкуванні була присутня 35-річна молодша сестра господині -- Оксана.
За святковими тостами час спливав непомітно, а горілка робила свою справу. В якийсь момент господиня вирішила, що їй вже забагато й пішла спати разом зі своєю 25-літньою донькою. А от глава сім’ї Юлій з гостею перейшли на кухню, де продовжили забаву. Що там між ними потім відбулося, наразі невідомо, проте закінчилася вечірка в цій родині фатально...
50-річний чоловік, перебуваючи в нетверезому стані, зчепився не на жарт із Оксаною. Як наслідок, жінка померла від страшних ран: обличчя все порізане, на шиї та грудях потерпілої експертами виявлено численні ножові поранення, грудна клітка фактично розпанахана, а зі спини стирчали ножиці... Побачивши, що накоїв, господар втік з дому. Тіло своєї сестри 50-річна Олена виявила зранку. Негайно зателефонувала своєму синові. Той приїхав на місце пригоди, повідомивши про все в міліцію. На місце скоєння жахливого злочину, окрім слідчо-оперативної групи, прибули начальник УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Віктор Русин, начальник ужгородського міського управління полковник Іван Цьока, їхні заступники та інші.
Доки одні правоохоронці опитували згаданих жінок та їх сусідів, інші, розбившись на групи, стали прочісувати довколишню територію в пошуках убивці. Знайшли чоловіка Олени – Юлія неподалік будинку, у зашморгу на березі річки Уж.
За фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Мотиви злочину повинно встановити слідство.

ВЗГ УМВС України в Закарпатській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору