Рівне:

Створення та просування сайтів

Проблеми не стали на заваді

Спорт 10-лют, 2011, 14:479 Lobanovskiy 1 442
Важко даються перемоги для ГК «Рівне-Словяночка-ДЮСШ № 4» у чемпіонаті України з гандболу у вищій лізі. У п’ятницю та суботу підопічні Юрія Басюка приймали сусіда по турнірній таблиці одеську «Південну Пальміру» і спромоглися двічі взяти гору — 32:25 (14:12) та 35:31 (16:13). І це попри фінансові проблеми та численні травми гравців місцевого клубу.


Одеситки, які не мають проблем з фінансуванням та складом, пручалися лише у перших таймах. Завдяки самовіддачі підопічних Юрія Басюка, надійній грі в захисті та результативним атакам рівнянкам вдалося святкувати перемоги. Велика заслуга у цьому воротаря ГК «Рівне-Словяночка-ДЮСШ № 4» Наталії Демиденко. Впевнені дії нашого голкіпера дозволили господаркам відірватися у рахунку і здобути чергові очки.
Найрезультативнішими у нашій команді були Дарія Мартиненко (10 голів у першому матчі та 7 у другому), Наталія Оболонська (7 та 5)
Юрій Басюк, головний тренер ГК „Рівне-Словяночка-ДЮСШ № 4”:
— Я, звичайно, задоволений результатами обох ігор з одеситками. Це враховуючи, що кожен гравець моєї команди грав із травмами. Тренерський штаб поставив перед дівчатами завдання виграти дві гри. Приємно, що вони з цим впоралися. 50 % нашого успіху в двох іграх належать нашому воротареві Наташі Демиденко, яка провела чудові матчі. Нам було складно в 2010 році, а зараз ще врізали фінансування. Колектив у нас просто чудовий підібрався і якби не травми та хоч трохи уваги з боку влади ми б всіх суперників „привезли”.
Результати матчів десятого туру: „Університет-Спартак” - БВУФК – 33:26 і 23:26, „Економ Університет-Енерго” – „Енергія-МОШВСМ-НУК” – 36:23 і 37:23, „Хмельничанка” – „Політехнік” (Донецьк) – 37:23 і 28:28.
Наступні матчі ГК «Рівне» проведе у Донецьку 11-12 лютого із місцевим «Політехніком»
У турнірній таблиці лідирує «ЕкономУніверситетЕнерго» (Тернопіль) — 31 очко. ГК «Рівне-Слов’яночка-ДЮСШ № 4» посідає п’яте місце — 18 пунктів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору