Рівне:

Створення та просування сайтів

Активісти Рівненської «Батьківщини» вшанували учасників війни в Афганістані

Рівненська область 15-лют, 2011, 20:539 prov 922
15 лютого минуло 22 роки з часу остаточного виведення радянських військ з Афганістану. Закінчилася ще одна сторінка буремної історії Радянського Союзу. Тисячі солдат поклали своє життя, виконуючи інтернаціональний обов’язок на теренах чужої країни. Тисячі воїнів пораненими повернулися у рідні домівки. Для них, для вдів та батьків загиблих 15 лютого стало днем скорботи та споминів про ті трагічні часи.
15 лютого керівники обласної організації ВО «Батьківщина» на вшанування пам’яті про полеглих поклали вінок до пам’ятника загиблим у локальних військових конфліктах.
Щороку обласна організація ВО «Батьківщина» за сприяння її голови народного депутата України Юрія Прокопчука та керівника фракції «Батьківщина» в обласній раді Миколи Кучерука допомагає вшанувати пам'ять полеглих. Ось і цього разу під час пам’ятного обіду заступник голови обласної організації ВО «Батьківщина» Валерій Богородицький від себе та від партійної організації щиро подякував воїнам за сумлінне виконання свого обов’язку та вручив матеріальну допомогу та солодощі від ТМ «Родина» учасникам бойових дій та вдовам загиблих.
- Низький Вам уклін за те, що Ви непорушно виконали свій обов’язок, - звернувся Валерій Богородицький до присутніх «афганців» і їх батьків, - і вам, що виростили таких мужніх синів.

Володимир Попик
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору