Рівне:

Створення та просування сайтів

Українсько-канадська співпраця у професійному навчанні дорослих триває

Рівненська область 17-лют, 2011, 11:129 prov 882
Продовжується співпраця Рівненської обласної служби зайнятості із закордонними партнерами у рамках українсько-канадського проекту «Децентралізація управління професійним навчанням в Україні».
16 лютого Рівненський обласний центр зайнятості відвідали Патрісія Алькальде, фахівець з розвитку програм допомоги Україні Директорату Європи, Близького Сходу та країн Магрибу Канадського агентства міжнародного розвитку, Марго Ротман, експерт з моніторингу проекту «Децентралізація управління професійним навчанням в Україні» та Геннадій Русанов - координатор проекту в Україні.
Метою цьогорічної зустрічі учасників проекту було обговорення питань, пов’язаних із втіленням інноваційних методик в процес професійного навчання безробітних та удосконаленням системи професійного навчання дорослого населення.
Учасники проекту спілкувались зі спеціалістами відділу організації профнавчання обласного центру зайнятості та Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, відвідали новостворений навчально-виробничий комплекс з підготовки працівників готельно-ресторанного та туристичного бізнесу.
Метою проекту є удосконалення системи професійного навчання дорослого населення, а, отже, підвищення таким чином рівня зайнятості населення. На засіданні наглядової ради проекту, яке відбулося 14 лютого у Києві, зазначалося, що завдяки проекту були запроваджені нові підходи до управління закладами профтехосвіти на державному рівні. Це розробка навчальних програм на основі потреб роботодавців, більш практично орієнтоване підвищення кваліфікації педагогічних працівників, а також дотримання принципів соціальної й гендерної рівності.
Підтримку проекту "Децентралізація управління професійним навчанням в Україні" продовжено Урядом Канади до 2012 року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору