Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівнянка отримала диплом з рук Прем’єр-міністра Канади

Актуально 17-лют, 2011, 17:309 Lobanovskiy 1 730
Днями з Канади до України повернулася, тепер уже відома випускниця Рівненської гуманітарної гімназії, а нині студентка філософського факультету Львівського національного університету імені Івана Франка й пластунка Соломія Бобровська. Там дівчина пройшла двомісячне стажування у канадському парламенті, по завершенні якого за особливі успіхи була відзначена дипломом Премєр-міністра Канади Стефена Гарпера.

Рівнянка отримала диплом з рук Прем’єр-міністра Канади


– Окрему подяку слід висловити і Посольству України в Канаді та особисто панові послові Ігорю Осташу, які кожного року долучаються та підтримують українських студентів, – зазначила Соломія.
За словами випускниці, натхненником та директором Канадсько-української парламентської Програми є п. Ігор Бардин, який вже протягом 20 років гідно виконує таку важливу роль і сподіваючись, як і більшість канадської діаспори, що випускники Канадсько-Української парламентської програми все таки зможуть змінити пострадянське мислення української держави.
«Мені було важко розлучатися з Канадою. Тимпаче знаючи, що повертались ми в інакшу країну, зі зміненою Конституцією, країну, де втомилися жити ілюзіями та реформами. Але час знову ставати до роботи – засукати рукава і вперто полоти бур’ян», – наголосила Соломія.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору