Рівне:

Створення та просування сайтів

Мешканець Корецького району заробляв на життя маковою соломкою

Рівненська область 21-лют, 2011, 11:159 Lobanovskiy 993
«Житницею» маку називають Корецький район. Лише за один день торік, під час відпрацювань на Рівненщині, працівники міліції виявили на його території 22 незаконних посіви маку загальною площею близько двох гектарів. Утім, «запаси» деяким все таки пощастило створити. Щоправда не для випікання пиріжків, а для збуту макової соломки.
Днями співробітники відділу із боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Рівненській області затримали непрацюючого мешканця села Крилів, який заробляв на прожиття продажем макової соломки. Де він її взяв, і хто у цьому посприяв, наразі з’ясовують працівники міліції.
— 17 лютого у селі Крилів Корецького району в ході проведення оперативної закупки місцевий житель, 33-річний Іван, збув за 300 гривень 350 грамів меленої речовини рослинного походження, зеленого кольору, зовні схожої на макову соломку, — повідомив начальник сектору ВБНОН УМВС України в Рівненській області Олександр Нагорнюк. — Під час огляду за місцем проживання у нього виявили ще 780 грамів макової соломки. Речовину вилучено і направлено на дослідження в НДЕКЦ. Проводиться перевірка і вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Світлана КАРАЧУН, ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору