Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 24-лют, 2011, 12:489 Lobanovskiy 919
* * *
У черговому турнірі серії ITF з тенісу не щастить рівнянці Софії Ковалець — вона поступається у фіналі. У вирішальному двобої змагань з призовим фондом 25 тисяч доларів в Іспанії шістнадцятирічна Софія Ковалець поступилася третій сіяній на турнірі білорусці Ірині Курьянович (2:6 та 3:6). На шляху до фіналу рівнянка перемогла грузинку Софію Шапатаве (0:6, 6:0, 6:3), 24-річну киянку Ірину Бурячок (6:2, 6:3), іспанку Естрелью Кабеза-Канделу (6:1, 6:0). У півфіналі Софія Ковалень здолала опір першої сіяної турніру італійки Анни Флоріс (6:3, 2:6, 7:5).

* * *
У дванадцятому турі першості України з гандболу у вищій лізі ГК «Рівне» приймав вдома «Хмельничанку», яка посідає другу сходинку турнірної таблиці. Першого ігрового дня команди розійшлися миром 34:34 (17:18), а наступного — перемогу святкували гості — 28:24 (12:11). У рівнянок відзначалися: Тритиніченко (2 голи першого ігрового дні та 3 — наступного), Абрамович (4-1), Болоня (7-1), Мартинова (5-7), Оболонська (6-3), Захарова (1-1), Завершинська (3-2), Солодовнік (6-4), Сапельнікова (0-2). Результати решти ігор: «Панацея-СКІФ» — «Енергія-МОШВСМ-НУК» — 27:18 та 30:18, «Університет-Спартак» — «Південна Пальміра» — 28:25 та 33:27, «Економ-Університет» — «Політехнік» — 42:18 та 44:25. Лідирує у чемпіонаті тернопільський «Економ-Університет-Енерго» — 39 очок. ГК «Рівне» посідає п’яту сходинку турнірної таблиці — 21 пункт. Наступні матчі підопічні Юрія Басюка проведуть 11-12 березня у Тернополі проти лідера змагань.
* * *
У черговому турі чемпіонату Іспанії з баскетболу «Валенсія», де виступає рівнянин Сергій Ліщук, вдома перемогла мадридський «Реал» — 59:52. Екс-пульсарівецт провів на майданчику 19 хвилин. За цей час Сергій набрав десять очок, зробив п’ять підборів і поставив два блок-шоти.
* * *
Матчі першості України з баскетболу між «Стрібою» та БК-93 «Пульсар-ШВСМ», які мали відбутися цими вихідними у Чернівцях, перенесено. За домовленістю керівників клубів, ігри відбудуться 5-6 березня. Нинішнього сезону команди зустрічалися у Рівному. Тоді двічі перемогу святкували господарі — 102:87 та 86:75. Тим часом наші суперники свої матчі провели: «Спортліцей» — «Волиньбаскет» — 61:85 та 65:59, «Вінницькі зубри» — «Тернопіль-ТНЕУ» — 90:75 та 103:70.
* * *
Трекова комісія Міжнародної федерації мотоспорту затвердила склад кваліфікаційних змагань і півфіналів командного Кубку світу. Збірна України потрапила у другу кваліфікаційну гонку, яка відбудеться 7 травня в місті Ландсхут (Німеччина). Суперниками нашої команди будуть німці, фіни та американці.
* * *
У першості України з футзалу у першій лізі групи «А» зіграно матчі 12 туру. Ковельський «Шанс-Авто», за який виступають вихованці рівненського футзалу, здобув виїзну перемогу у Хмельницькому над місцевим «Поділлям-УМВС» — 7:4 (3:2). У складі гостей рівняни забили три голи — відзначилися Роман Волох, Едуард Петрик та Дмитро Жовтун. Перемога дозволила «Шанс-Авто» піднятися на третє місце.
* * *
Впродовж двох днів у тирі ДЮСШ-4 в чемпіонаті Рівного з кульової стрільби змагалися представники навчальних закладів, установ та організацій (всього — 18 колективів). У результаті перше командне місце дісталося стрільцям Міжнародного економіко-гуманітарного університету. Другу та третю позиції, відповідно, посіли торгово-професійний ліцей та команда УМВС. Змагання з кульової стрільби відкрили залік міської спартакіади, до якої входить 15 видів спорту. Наступними будуть змагання з волейболу серед чоловіків.

* * *
Рівнянин Антон Кушнір, який зараз виступає за збірну Білорусі, переміг в заключному етапі Кубку світу з фрістайлу в Мінську. У підсумковому заліку це дозволило посісти друге місце. Рівнянка Ольга Полюк у підсумковому заліку замкнула десятку кращих.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору