Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині зловмисницю, яка пограбувала чоловіка, розшукав дільничний

Рівненська область 27-лют, 2011, 12:119 prov 1 142
Під час розкриття злочинів працівники міліції потрапляють у різні складні, курйозні та заплутані ситуації. Утім, аби віднайти винних та притягнути до відповідальності, потрібні, насамперед, професійні та оперативні навички та міліцейське «чуття». Такими здібностями володіє дільничний інспектор міліції Рівненського РВ Василь Кутаєв, що в черговий раз це довів – розкривши грабіж.
До дільничного інспектора міліції Рівненського районного відділу міліції Василя Кутаєва зателефонував житель с.Ставки і повідомив, що його знайомого побила невідома особа.
Уже на місці пригоди дільничний відібрав заяву від потерпілого, в деталях прояснив ситуацію, в якій той опинився, та розпочав встановлювати особу, яка вчинила напад на чоловіка.
З розповіді потерпілого, а ним виявився 37-річний рівнянин Олексій, він приїхав в с.Ставки до приятеля, зайшовши перед візитом до місцевого магазину. Саме тоді із вернув увагу, що за ним іде чоловік із жінкою, але особливого значення цьому не надав. Згодом, коли звернув з освітлювальної дороги, відчув як хтось збив його з ніг та почав лупцювати по голові. Яким же було його здивування, коли, лежачи на спині, він побачив, що його б’є жінка. Один із жителів цього села, який став свідком, відтягнув грабіжницю від потерпілого. Та ж, злякавшись переслідування, відразу втекла. Отямившись, Олексій лише в будинку знайомого виявив, що в нього зникли мобільний телефон та 210 гривень.
Дільничний Василь Кутаєв розпочав роботу з пошуку очевидців. Результат не забарився. Вся інформація, яка опинилася у настирливого лейтенанта міліції Василя Кутаєва вказувала на 43-річну жінку, жительку цього ж села, до того ж раніше судиму. Під час спілкування з нею молодий дільничний зрозумів, що жінки провина очевидна. А пізніше нападниця зізналася, що скоїла напад на чоловіка, з метою отримання легких грошей, які планувала витратити на продукти харчування.
Наразі за цим фактом порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Отож, нападниця, яка вже не вперше переступає межу Закону, може розраховувати на покарання від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Олеся Шевченко,
помічник начальника Рівненського РВ УМВС
України в Рівненській області
по взаємодії із громадськістю та ЗМІ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору