Рівне:

Створення та просування сайтів

Росіянин-нелегал заховався від аліментів на Рівненщині

Рівненська область 28-лют, 2011, 09:169 Lobanovskiy 1 133
Нелегальна міграція на сьогодні залишається одним з нагальних і злободенних питань не тільки для міліцейського відомства, а й для інших інстанцій. Адже щороку через наші кордони проникає велика кількість іноземців.

На території Рокитнівського району, а саме в селі Остки, працівники міліції виявили громадянина Російської Федерації, 32-річного Дениса, який в березні 2010 року в’їхав в Україну для догляду за бабусею своєї дружини. Після цього він двічі продовжував термін свого перебування на території нашої держави. Втім у цей час його дружина Віталіна, жителька м. Воркута, Республіки Кома, подала за місцем проживання заяву на розлучення та стягнення з Дениса аліментів на її користь, після чого останнього було оголошено в міжнародний розшук.
Як розповів сам Денис, він не знав, що його дружина подала на розлучення, хоча постійно спілкувався з нею по телефону і місце його перебування їй було відомо.
Натомість начальник сектору ГІРФО Рокитнівського РВ УМВС Анатолій Бондарчук підготовив матеріали на видворення громадянина Російської Федерації та зобов’язав його покинути територію України у термін до 21 лютого 2011 року.

Тетяна ЧУБИК,
помічник начальника Рокитнівського РВ УМВС
України в Рівненській області
по взаємодії із громадськістю та ЗМІ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору