Рівне:

Створення та просування сайтів

Винороб з Нової Зеландії виграв у конкурсі поїздку в Україну за дружиною

Зіркова алея 04-бер, 2011, 13:499 Lobanovskiy 1 548
Житель Нової Зеландії винороб Грег став переможцем конкурсу, який проводила місцева радіостанція The Rock FM. Головним призом конкурсу була поїздка в Україну для знайомства з майбутньою дружиною. Як повідомляє газета Сегодня, переможець конкурсу Грег виграв оплачену поїздку в Україну на 12 днів. Вибрати дружину йому допоможе новозеландське шлюбне агентство з українських дівчат, які хочуть вийти заміж за іноземця.
“Про нареченого відомо, що він п’є алкоголь не більше двох разів на день, а дружину шукає, щоб було з ким скрасити будні”, - повідомляє видання.
Як повідомляє Newsru.ua, посольство України, існуючі українські спільноти в Новій Зеландії сприйняли цю новину як непристойну демонстрацію низького смаку і культурного рівня.
“Це повна неповага та образа людської гідності, яка спрямована не тільки на українських жінок, але і на більшу частину людства”, - написав український посол в Австралії Валентин Адомайтіс у Новозеландський департамент за стандартами мовлення.
Нагадаємо, на початку лютого новозеландська радіостанція Rock FM, що віщає на всю країну, оголосила про початок конкурсу серед слухачів Виграй собі дружину, головний приз якого - оплачена поїздка в Україну.
За матеріалами: Сегодня, Newsru.ua
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору