Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині вбили дівчину, яка намагалася вгамувати нелюда

Рівненська область 05-бер, 2011, 16:219 prov 3 152
«Я вас всіх постріляю! Я зроблю так, що ви запам’ятаєте мене і цей день назавжди! Я зроблю для вас свято!» - такі заклики лунали з уст 35-річного Володимира, жителя села Степангород Володимирецького району, який 3 березня відсвяткував свій ювілей. Він та ще двоє його товаришів приїхали до сусіднього Дубровицького району у село Сварицевичі.
Місцеві відразу побачили, що до них завітали троє невідомих їм чоловіків віком від 25 до 40 років. Незнайомці сиділи у кафе, випивали. За деякий час між місцевими хлопцями та заїжджими виник конфлікт. Кафе «Кабачок» вже зачинявся. Усі повиходили на двір. Хлопці та дівчата розмовляли між собою. Ніхто не міг навіть і подумати, що за деяку мить їхній передсвятковий настрій може перетворитися у горе. Наступні події відбувалися між другою та третьою годиною ночі. Тоді двоє з приїжджих сіли в автомобіль, а третій з поля зору зник. Розлючені хлопці, завівши двигун, в’їхали прямісінько у натовп. Двох місцевих вони збили з ніг, один з яких травмував голову, а інший – ногу. Автомобіль темного кольору помчав вулицею в напрямку кладовища, де розвернувшись, поїхав в сторону села Зелень Дубровицького району. Тут з’явився третій. Один із потерпілих підійшов до незнайомця і запропонував йому вирішити конфліктну ситуацію, після чого пішов додому. Та на цьому не закінчилося.
За деякий час автомобіль повернувся. Із нього вискочив Володимир. В руках у нього була гладкоствольна рушниця. «Я вас всіх постріляю! Я зроблю так, що ви запам’ятаєте мене і цей день назавжди! Я зроблю для вас свято!» - із такими закликами пролунав перший постріл угору. Усі перелякалися. Та за декілька секунд вистріл був спрямований у натовп, поблизу якого стояв інший легковик.
Одна із дівчат, аби якось вгамувати розлюченого чоловіка, попрямувала до нього. «Заспокойся, вгамуйся, що ти робиш?» - з такими словами вона намагалася зупинити невідомого. Та між ними залишалося близько двох метрів. Тут пролунав смертельний постріл. Він влучив 24-річній Світлані прямо у голову. Вона впала. Нелюд зробив ще декілька пострілів, після чого вскочив в автомобіль і вони втекли. Переполохані люди кинулися хто куди: хто по домівках, хто до Світлани, а хто до інших поранених. Та дівчина вже не дихала… Хтось викликав працівників міліції. З місця пригоди тяжко травмовану дівчину доставили до лікарні, за життя якої борються медики. Туди доставили ще місцевих хлопця та дівчину, яких госпіталізували. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.
Наразі двох із них затримано, а до третього правоохоронці поїхали додому. Та там його не було. У телефонній розмові із керівництвом УМВС він повідомив, що знаходиться у лісі. Лише після розмови із першим заступником начальника УМВС України в Рівненській області Миколою Хватаймухою підозрюваний здався. Що стало причиною скоєння цього фатального вчинку товаришів з’ясовують оперативні працівники обласного управління та місцевого райвідділу міліції.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА,
начальник ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Коментарі - всього 6

Сергій 05-бер, 17:52

Цю суку треба повісити за те, що він своїв. Де ж ці дебіли беруться?

VALIA 05-бер, 21:49

Сегрій, підтримую вас... повісити - мало, його треба замучити. Друзі розповідали, що колись він вже в маму свою стріляв

остап 06-бер, 03:11

нармальний парубок який любить пригоди різні

QQ 06-бер, 08:37

НА ОРГАНЫ ПИDAPA НА ОРГАНЫ

****** 25-бер, 13:15

Ти сам підар,а когось обзиваєш...Нормально...збили його майже до смерті 10-20 чоловік прибитих Сварицевицьких дибілів,а на яку реакцію чекали...Жалко, що постраждала невинна,дівчина.............

Lobanovskiy 26-бер, 13:28

"НА ОРГАНЫ ПИDAPA НА ОРГАНЫ" підтримую на всі 100!!!!!
Хто дав йому право, цьому ублюдку, позбавляти когось життя?
А те що його хтось образив це вже геть інше!!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору