Рівне:

Створення та просування сайтів

Торгівців наркотиками затримали на Рівненщині

Рівненська область 09-бер, 2011, 12:209 Lobanovskiy 951
Робити якусь справу гуртом завжди легше. Навіть, якщо вона протизаконна. Спільний наркотичний інтерес згуртував трьох безробітних мешканців Клевані — 25-річного Сергія, 34-річного Ігоря та 26-річного Геннадія. Хлопці не тільки частенько «бавилися» наркотиками, а й заробляли на безтурботне життя їх продажем.
— Працівники відділу БНОН спільно з працівниками Рівненського райвідділу в ході проведення оперативно-розшукових заходів встановили, що троє жителів Клевані збували наркотичний засіб марихуана, а також первінтин, — повідомив начальник сектору відділу по боротьбі із незаконним обігом наркотиків управління МВС України в Рівненській області Олександр Нагорнюк.
Під час проведення оперативних закупок цей факт підтвердився. Сергій виторгував за 2 грами первінтину 680 гривень, в свою чергу Геннадій збув 50 грамів марихуани за 520 гривень. За місцем проживання горе-товаришів правоохоронці провели санкціоновані обшуки, під час яких вилучили ще 25 грамів подрібненої речовини рослинного походження зовні схожої на марихуану.
Вилучені наркотичні речовини направили на дослідження в НДЕКЦ. За цими фактами порушена кримінальна справа за частинами 1 і 2 статті 307 та ч. 1 статті 309 Кримінального кодексу України. За подібний бізнес друзям загрожує
покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до десяти років з конфіскацією майна.

Вікторія АНТОНОВА,
ВЗГ УМВС в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору