Рівне:

Створення та просування сайтів

Морквяні котлети

Порадниця 26-кві, 2007, 18:329 prov 1 998
Очищену та промиту моркву тоненько нарiзати шматочками або соломкою, скласти в каструлю, залити гарячим молоком, додати столову ложку масла, цукор, сiль, накрити кришкою й тушкувати до готовностi на середньому вогнi, помiшуючи, аби морква не пригорiла.

Коли морква буде готова, посипати її манною крупою i, помiшуючи, варити на слабкому вогнi 8-10 хвилин. Потiм моркву зняти з вогню, покласти в неї яєчнi жовтки, як слiд вимiшати й охолодити.

Iз охолодженої маси приготувати котлети, змочити яєчним бiлком, обваляти в сухарях i обсмажити з обох бокiв. Готовi котлети подавати до столу зi сметанним чи молочним соусом.

Марина СЕНЧУК

Кузнецовськ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору