Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному співробітники УДСО «на гарячому» затримали двох молодиків, які намагались викрасти кросівки

Рівненська область 21-жов, 2011, 16:349 prov 924
Проникнувши через вентиляційну шахту, двоє невідомих намагалися скоїти крадіжку з магазину. На заваді стали співробітники управління державної служби охорони, які за лічені хвилини вже були на місці пригоди.
Вчора, о 23.00 годині, на пункт централізованого спостереження управління державної служби охорони при УМВС України в Рівненській області надійшов сигнал «Тривога» з охоронюваного магазину по вулиці Курчатова, що в в обласному центрі.
Як зазначив начальник УДСО при УМВС Олександр Токар, група затримання, прибувши на місце події, затримала двох невідомих, які намагались скоїти крадіжку матеріальних цінностей. В подальшому співробітники Рівненського МВ, які доставили крадіїв у міськвідділ, встановили, що 20-річний та 18-річний мешканці Рівного повертались зі святкування дня народження знайомої. Проходячи повз магазин на вулиці Курчатова, в молодиків виникло бажання заглянути в у середину. Пошкодивши вентиляційний канал, вони проникли в приміщення, де й виявили безліч кросівок, які вирішили привласнити. Завершити свою справу їм завадили працівники УДСО.
– Наразі за цим фактом вирішується питання про порушення кримінальної справи за часиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка), – прокоментувала помічник начальника Рівненського МВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ Інна Березовська. – Триває дослідча перевірка.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору