Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині СБУ затримала шістьох членів злочинного угруповання, яке збувало особливо небезпечні психотропні речовини

Тернопільська область 03-лис, 2011, 10:509 prov 1 062
У Тернопільській області СБУ викрила та припинила протиправну діяльність організованої злочинної групи з числа мешканців Тернопільської області, яка займалась контрабандою, незаконним придбанням, перевезенням, пересиланням, зберіганням та збутом особливо небезпечних психотропних речовин.
Учасники злочинного угруповання організували канал постачання особливо небезпечних психотропних речовин з Китайської Народної Республіки в столицю України та їх доставку в Тернопільську область. З метою організації постійного роздрібного та оптового збуту наркотиків члени організованої злочинної групи винайняли приміщення у Тернополі, де під виглядом сумішей для паління та аромоміксів організували реалізацію особливо небезпечних психотропних речовини на території західного регіону України.
Співробітники СБУ затримали зловмисників під час спроби реалізувати чергову партію наркотиків. У членів угруповання виявлено та вилучено обладнання для приготування та фасування наркотиків, значну суму грошових коштів, отриманих у ході їхньої протиправної діяльності, а також майже 2,5 кг готових до вживання наркотичних сумішей та 0,3 кг концентрованої психотропної речовини.
Стосовно шістьох членів організованої групи порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 305 (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) та ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору