Рівне:

Створення та просування сайтів

Молодіжний дебатний турнір “DE BATtle” набирає обертів

Рівненська область 04-лис, 2011, 12:219 prov 987
Молодіжний дебатний турнір “DE BATtle”
набирає обертів
На Молодіжному дебатному турнірі «DE BATtle» розпочинаються змагання у ВУЗах.
У турнірі беруть участь 4 осередки: Рівненський державний гуманітарний університет (РДГУ), Міжнародний економіко-гуманітарний університет (МЕГУ), Національний університет “Острозька академія” (НаУОА) та Клуб української елітарної молоді (КУЕМ). Команди НУВГП відмовились від участі у турнірі через ряд несприятливих обставин, проте деякі студенти долучилися до участі в командах КУЕМу (Осередок в НУВГП не було сформовано через ряд несприятливих обставин).
Реєстрація команд на внутрішні змагання з дебатів триватиме до 8 листопада, а вже після 8-го листопада відбудеться жеребкування учасників турніру. Внутрішньовузівські змагання з дебатів «DE BATtle» розпочнуться із 14 листопада.
На даний час у турнірі вже зареєструвались 4 команди з РДГУ і по дві з МЕГУ, “Острозької академії” та “КУЕМу”. Більшість команд складається з трьох людей. У деяких командах є четвертий запасний гравець. Цікавим є той факт, що у командах переважають дівчата і вони є активнішими у дебатах, ніж хлопці.
У лютому 2012 року між переможцями ВУЗів буде проведено фінальну гру - Міжвузівській молодіжний дебатний турнір «DE BATtle».
Нагадаємо, що метою проекту «DE BATtle» є підвищення конкурентоспроможності молоді Рівненщини на ринку праці шляхом створення можливості для систематичного навчання студентів основам публічного виступу. Також проект спрямований на підтримку молодіжного дебатного руху, організацію змістовного, цікавого та корисного дозвілля молоді та відзначення кращих молодих ораторів Рівненщини.
Проект реалізується на громадських засадах.
Участь у проекті безкоштовна.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору